Εθνική Ελλάδας: Εκπλήξεις από Πογέτ – Αυτοί είναι οι επτά ποδοσφαιριστές που κάλεσε στην προετοιμασία

εθνική-ελλάδας-εκπλήξεις-από-πογέτ-1704830

Λόγω της ειδικής συνθήκης που επικρατεί με τα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται σταδιακά, ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε άλλους επτά ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων με Γαλλία και Ιρλανδία. Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας δεν έχει ολοκληρώσει τις κλήσεις του καθώς υπάρχουν ακόμη παίκτες που αγωνίζονται με τους συλλόγους τους.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος όμως δύσκολα θα είναι στην τελική επιλογή για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του EURO εκτός αν προκύψει κάποιος τραυματισμός σε παίκτη της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Επιπλέον επτά διεθνείς προσκλήθηκαν από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και την Γαλλία για τα European Qualifiers.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν εξελίξει στάδιο προετοιμασίας συμμετέχουν ήδη οι εξής διεθνείς: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».

enikos.grb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook