Έστηνε “παγίδα” με… ιδιαίτερα – Πώς ο 48χρονος δάσκαλος προσπαθούσε να παρασύρει μαθήτριές του

έστηνε-παγίδα-με-ιδιαίτερα-πώς-1231126

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δράσης φαίνεται να είχε καταστρώσει ο δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στην Ανάβυσσο, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριές του. Μετά τις αποκαλύψεις πως ο 48χρονος άνδρας προσπαθούσε να παρασύρει σε ασελγείς πράξεις τα ανήλικα κορίτσια, η τοπική κοινωνία της Αναβύσσου έχει αναστατωθεί.

Όπως προκύπτει από τις λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δάσκαλος, με μεθοδικές και καλά μελετημένες κινήσεις, προσέγγιζε τα ανυποψίαστα θύματά του, με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Μάλιστα, δεν δίσταζε να προτείνει στα άτυχα κορίτσια να τους κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, με την πρόφαση πως ήθελε να τα βοηθήσει να γίνουν καλύτερες μαθήτριες.

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του πατέρα της 11χρονης μαθήτριας για τον τρόπο με τον οποίο ο δάσκαλος παρενοχλούσε την κόρη του. Η ωριμότητα του νεαρού κοριτσιού και η εξομολόγηση στους γονείς του για τα «ύποπτα» μηνύματα που δεχόταν από τον 48χρονο άνδρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

«Όταν μου είπε η μικρή πως ο δάσκαλός της ήθελε να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και να κάτσουν μόνοι τους στην τάξη, με πρόσχημα ότι είναι η καλύτερη μαθήτριά του, δεν την άφησα», δηλώνει ο πατέρας του κοριτσιού και προσθέτει ότι αμέσως ζήτησε να δει τις συνομιλίες στο Viber.

«Η κόρη μου ανέφερε ότι αυτά που της γράφει δεν είναι λόγια εκπαιδευτικού. Της έλεγε ότι θέλει να τη σφίξει στην αγκαλιά του, να της δώσει πολλά φιλιά. Της είπε να της κατεβάσει τη μάσκα και να της φιλήσει τα χειλάκια», εξιστόρησε, γεμάτος απόγνωση, ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας, ο οποίος ζήτησε από το παιδί να έχει πλήρη ενημέρωση για τις ανάρμοστες επικοινωνίες μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων. Ο πατέρας δεν έστειλε το παιδί στο σχολείο, με την πρόφαση ότι είναι άρρωστο, και ενημέρωσε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

«Αφού είχα πλέον τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειαζόμουν, ενημέρωσα τις Αρχές και οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και τον συνέλαβαν κατευθείαν», λέει ο πατέρας της 11χρονης.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook