Εστίαση: Οργή και αγανάκτηση στο Ηράκλειο για την παράταση του lockdown

εστίαση-οργή-και-αγανάκτηση-στο-ηράκλ-1280038

Με ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη είναι οι επιχειρηματίες της εστίασης στο Ηράκλειο, μετά την παράταση του mini lockdown σε όλη την περιφερειακή ενότητα, έως τις 17 Σεπτεμβρίου, και ενώ όλοι περίμεναν την αναστολή των μέτρων από… χθες!

Την ώρα που η επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή είναι καλή, μάλιστα πολύ καλύτερη από άλλες περιοχές της Κρήτης, το Ηράκλειο παραμένει… κατακόκκινο στον σχετικό χάρτη, προκαλώντας οργή στους κόλπους των επιχειρηματιών.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην Ρένα Σημειαντωνάκη η πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη εξέφρασε την έντονη αγανάκτησή της για την παραμονή του mini lockdown, την ώρα μάλιστα που επιστήμονες του νησιού έχουν εκφράσει την άποψη αυτό πρέπει άμεσα να αρθεί!

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και αν πίσω από αυτή την κίνηση κρύβονται σκοπιμότητες. Έχουν αντιληφθεί ότι ο κλάδος είναι σε τεντωμένο σχοινί και πολλές επιχειρήσεις με κλειστούς χώρους δεν έχουν ανοίξει καθόλου. Έχουν αντιληφθεί ότι είναι στο παρά ένα να βάλουν λουκέτο δεκάδες επιχειρήσεις», διερωτήθη η κα Αντωνακάκη προσθέτοντας:

«Τουρισμός υπάρχει φέτος όμως το να διασκεδάζουν χωρίς μουσική, είναι απαράδεκτο, τη στιγμή που και συναυλίες γίνονται και συναθροίσεις. Γιατί στοχοποιούν τόσο πολύ των κλάδο μας που πλήρωσε βαρύ τίμημα όλους αυτούς τους μήνες;»

Η κα Αντωνακάκη υπογράμμισε ότι έχουν ήδη γίνει επαφές με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους βουλευτές, προκειμένου να κάνουν ενέργειες προς την κυβέρνηση και να δοθούν πειστικές απαντήσεις για την αντιμετώπιση που έχει το Ηράκλειο.

ekriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook