Έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην σύζυγό του – Τη χτύπησε έξω από το σχολείο του παιδιού τους

έστειλε-στο-νοσοκομείο-την-πρώην-σύζυ-1443840

Πέντε μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί μία μητέρα ανήλικου παιδιού στην Πάτρα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύζυγό του.

Η γυναίκα έφθασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, για να καταγγείλει το περιστατικό, το οποίο συνέβη προ ημερών έξω από το σχολείο του μόλις 5 ετών παιδιού τους, ενώ περίμενε – μαζί με άλλες μητέρες – να το παραλάβει. Εκεί δέχθηκε επίθεση «χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία αφορμή» όπως είπε η ίδια.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν πως ο άνδρας – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει «παρελθόν» με την Αστυνομία – άρχισε να τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να τη βρίζει χυδαία.

Οι άλλες μανάδες τα έχασαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά ο δράστης είχε ήδη καταφέρει στην πρώην σύζυγό του πολλά χτυπήματα, ικανά να τη στείλουν στο νοσοκομείο. Τα μάτια της ήταν «κατάμαυρα», ενώ έφερνε μώλωπες και σε άλλα σημεία του προσώπου της!

Η μητέρα βρέθηκε στο έδαφος και ούρλιαζε από τους πόνους, όμως εκείνος συνέχιζε απτόητος να την χτυπά. Φοβισμένες μητέρες μαθητών έπεσαν πάνω στον άνδρα για να τον σταματήσουν και τελικά έφυγε πριν φτάσουν εκεί άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, φοβούμενος ότι θα συλληφθεί.

Στο εδώλιο

Αφότου πήρε εξιτήριο η γυναίκα, κατάφερε να πάει στην ΕΛΑΣ να κάνει την καταγγελία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα, οπότε θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η γυναίκα, όμως φοβάται και ζητά προστασία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook