Έσπασε την οθόνη του ΑΤΜ επειδή… νευρίασε

έσπασε-την-οθόνη-του-ατμ-επειδή-νευρ-1438695

“Ακριβά” πλήρωσε τα νεύρα του ένας 29χρονος ο οποίος έσπασε με τη γροθιά του το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) τράπεζας στην Σκιάθο.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράγματος τοποθετημένου σε δημόσιο χώρο.

Πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Σκιάθου, που εκπροσωπήθηκε διά πληρεξουσίου δικηγόρου και ο οποίος κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης, αλλά χωρίς ελαφρυντικά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 19 Ιανουαρίου 2020 στο νησί των Σποράδων, όταν ο 29χρονος φέρεται να χτύπησε με τα χέρια του το ΑΤΜ της τράπεζας, προκαλώντας φθορές. Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του αδελφού του, η οποία είπε ότι κατηγορούμενος είναι ήσυχος άνθρωπος και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Για το περιστατικό τόνισε ότι το ΑΤΜ συγκεκριμένης τράπεζας στο νησί, είναι περίπου 20ετίας, παλιάς τεχνολογίας και μόνιμα υπάρχουν διαμαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών, ότι δεν μπορούν να καταθέσουν ή να πάρουν χρήματα.

Ο κατηγορούμενος, ανέφερε η μάρτυρας, πριν προκαλέσει τη φθορά είχε πάει δύο φορές και χωρίς επιτυχία προσπάθησε να κάνει ανάληψη χρημάτων. Στις 19 Ιανουαρίου, πήγε ξανά στο μηχάνημα, έδωσε εντολή ανάληψης και δεν μπόρεσε να βγάλει χρήματα, με αποτέλεσμα πάνω στον εκνευρισμό του να το χτυπήσει με τα χέρια του και να σπάσει η παλαιού τύπου οθόνη που διέθετε, χωρίς να έχει πρόθεση να προκαλέσει φθορά.

Υπάλληλος της τράπεζας, εκείνη την περίοδο, κατέθεσε ότι αφού έσπασε η οθόνη δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, με αποτέλεσμα η οθόνη να αντικατασταθεί.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook