Έσπασαν καρδιές στην πρεμιέρα του Deal – Η παίκτρια από την Κρήτη και η δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει | Video

έσπασαν-καρδιές-στην-πρεμιέρα-του-deal-η-982176

Το Deal επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας και ο Χρήστος Φερεντίνος είπε την Δευτέρα την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Στο αγαπημένο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έσπασαν καρδιές στο πλατό. Πρώτη παίκτρια της σεζόν ήταν η Κατερίνα Βάζου, ραδιοφωνική παραγωγός από τον νομό Ηρακλείου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά με την Κατερίνα να βγάζει αρκετά μικρά ποσά, αλλά και τις 20.000 ευρώ.

Αν και λίγη ώρα αργότερα έχασε και τις 40.000 ευρώ, δεν πτοήθηκε. Συνέχισε δυναμικά με την ελπίδα να φτάσει στον μεγάλο της στόχο που ήταν οι 60 χιλιάδες. Η Κατερίνα απέρριψε 7.500 ευρώ που της πρόσφερε ο τραπεζίτης και συνέχισε, έχοντας μέσα στο παιχνίδι τα εξής κουτιά: 0.01, 50, 5.000, 10.000 και 60.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έδιωξε το 0.01 και τις 10.000 ευρώ και πλέον είχε μπροστά της το τελευταίο τηλεφώνημα του τραπεζίτη, ο οποίος της πρόσφερε 13.000 ευρώ. Από το κοινό άλλοι της φώναζαν να συνεχίσει και άλλοι να σταματήσει. Η παίκτρια ήταν σε μεγάλο δίλημμα και όλοι με αγωνία περίμεναν να ακούσουν την απόφασή της.

Ο Χρήστος Φερεντίνος ζήτησε από τον κόσμο να κάνει ησυχία και τελικά η Κατερίνα μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά του τραπεζίτη και να φύγει από το πλατό με 13.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Όπως αποδείχτηκε στο φινάλε, η παίκτρια έκανε το καλύτερο Deal, καθώς στο κουτί της είχε 5.000 ευρώ.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook