Έσφαξε τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της γιατί «του κατέστρεψε το γάμο»

έσφαξε-τη-μητέρα-του-και-ήπιε-το-αίμα-τη-795831

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές του Τσατίσγκαρ στην Ινδία για να εντοπίσουν έναν 27χρονο, ο οποίος τεμάχισε τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της. Το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στο χωριό Ραμακατσάρ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Dilip Yadav και από τα εγχώρια ΜΜΕ χαρακτηρίζεται ως «βρυκόλακας κανίβαλος». Μια γυναίκα που παρακολούθησε το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό, περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. «Έτρεμα από φόβο και κρύφτηκα πίσω από έναν τοίχο την ώρα της κτηνωδίας», ανέφερε σοκαρισμένη η Samiran Yadav. Όπως είπε, άκουσε περίεργους θορύβους και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Πλησιάζοντας αντίκρισε τον 27χρονο να χτυπά με τσεκούρι τη μητέρα του, Sumariya, στο κεφάλι, το λαιμό και τα στήθη. Μετά άρχισε να γλύφει το αίμα που έρεε από τις πληγές της και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της μέσα στο σπίτι, όπου την τεμάχισε σε μικρά κομμάτια, τα οποία πέταξε στη φωτιά. Έντρομη η αυτόπτης μάρτυρας επέστρεψε σπίτι της χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, καθώς φοβόταν για τη ζωή της. Λίγα 24ωρα αργότερα όμως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το ειδεχθές έγκλημα χαρακτηρίστηκε από την Αστυνομία ως «περιστατικό κανιβαλισμού», όπως αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι, εντοπίστηκε ανθρώπινη τέφρα, καθώς και αίματα στους τοίχους και στο πάτωμα. Βρήκαν επίσης κομμάτια ανθρώπινης σάρκας, καθώς και ένα ματωμένο τσεκούρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο 27χρονος κατηγορούσε τη μητέρα του ότι του κατέστρεψε τον γάμο. Την αποκαλούσε μάγισσα και τη θεωρούσε υπεύθυνη για τους θανάτους του αδερφού του και του πατέρα του. Γείτονες, μιλώντας στις αρχές, τόνισαν πως ο 27χρονος επηρεάζεται πολύ από τη μαγεία και πως συχνά μιλούσε για ανθρωποθυσίες. Στο σημείο του φονικού βρέθηκαν βιβλία μαύρης μαγείας, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί…

fnewsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook