ΕΡΤ: Η νέα καθημερινή σειρά και το μουσικό σόου που «κλείδωσαν»

ερτ-η-νέα-καθημερινή-σειρά-και-το-μουσι-1246035

Ολοκληρώνεται σταδιακά ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος της ΕΡΤ1 για την προσεχή σεζόν με την έγκριση νέων ψυχαγωγικών προγραμμάτων, μιας σειράς μυθοπλασίας και ενός μουσικού σόου.

H ΕΡΤ τελικά συμφώνησε με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για να εντάξει μία ακόμη καθημερινή σειρά στο πρόγραμμά της. Το σίριαλ «Σε ξένα χέρια», με πρωταγωνιστές -για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά- τους Γιάννη Μπέζο και Γεράσιμο Σκιαδαρέση πήρε και επίσημα το «πράσινο φως», καθώς την περασμένη Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την ανάθεση της παραγωγής για συνολικά 170 επεισόδια. Στο καστ της σειράς εντάχθηκε και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία, ένα χρόνο μετά το «Ερωτας μετά» και ενώ το όνομά της «έπαιζε» και για την παρουσίαση εκπομπών, έδωσε τα χέρια και θα επιστρέψει τηλεοπτικά στην ΕΡΤ με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά. Σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμη η Ρένια Λουιζίδου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στεφάνος Μπλάτσος και το σενάριο ο Γιώργος Κρητικός.

Με την προσθήκη της σειράς «Σε ξένα χέρια», η ΕΡΤ αυξάνει τη συνολική της σοδειά μυθοπλασίας σε 8 σίριαλ, που θα μεταδοθούν ταυτόχρονα στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ για πρώτη φορά δύο καθημερινές σειρές (μαζί με το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο») θα μεταδίδονται κατά πάσα πιθανότητα back to back από τις 19:00 έως τις 21:00.

Στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν «σημαία» για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 εντάσσεται και ο Κωστής Μαραβέγιας, που επιστρέφει σε ρόλο παρουσιαστή με νέο μουσικό σόου. Το εν λόγω πρόγραμμα, που θα φέρει τη σφραγίδα της έμπειρης στο είδος των μουσικών εκπομπών παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη, «κλείδωσε» στην ΕΡΤ. Προηγήθηκαν συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ, που αναζητεί εναλλακτικές μετά το τέλος του «Στην υγειά μας», αλλά η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης ολοκληρώθηκε με συμφωνία στο Ραδιομέγαρο. Τις προσεχείς ημέρες, θα δοθεί και επίσημα το «πράσινο φως» με σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook