Έρρικα Πρεζεράκου: «Ο οδηγός ήθελε να κάνει επίδειξη, γι’ αυτό έπεσα από το σκάφος» | Video

έρρικα-πρεζεράκου-ο-οδηγός-ήθελε-να-κ-1243094

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha «Οδηγός Καλής Ζωής» και έδωσε μία συγκλονιστική περιγραφή σχετικά με το ατύχημα, που είχε το περασμένο καλοκαίρι.

Η αθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε μία πολύ άτυχη στιγμή, κατά την διάρκεια των διακοπών της, καθώς η προπέλα ενός σκάφους στάθηκε η αιτία να χάσει ένα από τα δάχτυλα του χεριού της, ενώ ακόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αφή και την κίνηση ολόκληρης της παλάμης.

Όπως περιγράφει η ίδια: «Ας πούμε ότι ήταν η κακή στιγμή. Κανονικά ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος, προκειμένου να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω λοιπόν από το σκάφος. Ένας άνθρωπος, που ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίστηκα από το σκάφος».

Στην συνέχεια εξηγεί πόσο τυχερή στάθηκε που δεν έχασε την ζωή της, αφού κατά την πτώση της, βρέθηκε ολόκληρη κάτω από τις προπέλες του σκάφους: «Ένας άνθρωπος έκανε μια επιπολαιότητα και εγώ βρέθηκα μέσα στην θάλασσα, ενώ μέχρι πριν λίγο καθόμουν στην θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα, που πήγα να πάρω αναπνοή για να βγω στην επιφάνεια. Αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει την ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και μου στοίχισε μόνο έναν γερό τραυματισμό στο χέρι».

Σχετικά με το πώς αντέδρασε, όταν αντιλήφθηκε ότι βρίσκεται κάτω από τις προπέλες, η Έρρικα Πρεζεράκου λέει: «Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις καν που βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις από εκεί και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι έτσι……δύσκολο πολύ με την προπέλα που στο έχει κάνει «καινούριο». Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει, αλλά δεν ήξερα που. Το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook