Ερωτευμένος ξανά ο Πέτρος Κωστόπουλος: Η 26χρονη τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά

ερωτευμένος-ξανά-ο-πέτρος-κωστόπουλο-1157294

Με ένα πολύ ερωτικό ρεπορτάζ ξεκίνησε το Happy Day. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Πέτρος Κωστόπουλος φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος, μερικά χρόνια μετά το διαζύγιό του με την Τζένη Μπαλατσινού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ο 66χρονος παρουσιαστής και επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με μια πολύ όμορφη και κατά πολλά χρόνια μικρότερή του, τραγουδίστρια!

Ο λόγος για την 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το μουσικό talent show του Ant1, The Voice. Όπως ανέφερε η Σταματίνα, οι δυο τους δεν κρύβονται και περνούν πολύ όμορφα, κάνοντας μάλιστα και κοινές εμφανίσεις σε σπίτια φίλων τους. Αυτές τις ημέρες βρίσκονται και οι δύο στο Ντουμπάι, όπου τα μαγαζιά και τα εστιατόρια είναι ανοιχτά και πρόκειται να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

Δείτε το βίντεο:

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook