Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος παθαίνει έμφραγμα και χαροπαλεύει

έρωτας-φυγάς-ο-στέφανος-παθαίνει-έμφρ-1700458

Τραγικές στιγμές περιμένουν τους ήρωες της δραματικής σειράς του OPEN, καθώς στα προσεχή επεισόδια, ο Στέφανος παθαίνει έμφραγμα εξαιτίας μιας σοκαριστικής είδησης που μαθαίνει.

O άντρας καταλήγει στο νοσοκομείο, όπου χαροπαλεύει και όλοι αγωνιούν για τη ζωή του.

O Στέφανος Παράσχος ξέρει να αγαπά βαθιά και να προστατεύει τους ανθρώπους του από κάθε κίνδυνο. Αυτό έκανε και με τη Μαργέτα, όταν της πρότεινε να παντρευτούν. Εδώ και τέσσερις δεκαετίες, της είχε χαρίσει την καρδιά του, αλλά, όπως είδαμε, οι φρικτές αποκαλύψεις που έκανε η Αλεξάνδρα για την αγαπημένη του την ημέρα του γάμου «γκρέμισαν» τα πάντα και ο Στέφανος κατέληξε πληγωμένος και μόνος. Από εκείνη τη στιγμή, τα χτυπήματα δεν έχουν τελειωμό για τον ισχυρό επιχειρηματία.

Στα επόμενα επεισόδια μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό, που πρόκειται να τον φέρει αντιμέτωπο με τον θάνατο. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Νότα δεν αφήνει σε ησυχία τη Μαργέτα ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον Στέφανο. Σκοπός της είναι να τη βγάλει εντελώς από τη ζωή του και να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, γνωρίζοντας για τις κρυφές συναντήσεις της Αλεξάνδρας και του Μάρκου, λέει συνεχώς υπονοούμενα στη Δεμερτζή, κάνοντάς την να πιστέψει ότι ξέρει πολλά μυστικά. Η Μαργέτα, που δεν έχει πάψει να αγαπάει τον Στέφανο και ελπίζει κάποια στιγμή να συγχωρέσει τα μεγάλα λάθη της, τρέμει στην ιδέα ότι η Νότα μπορεί να ξέρει ότι ο Γιωργάκης δεν είναι παιδί του Ιάσονα, αλλά του Μάρκου.

Αποφασίζει, λοιπόν, να αποκαλύψει μόνη της την αλήθεια στον Στέφανο. Έτσι, του ζητάει να συναντηθούν για να του ανακοινώσει κάτι σοβαρό. Με δισταγμό αλλά και ντροπή, του αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια το μεγάλο μυστικό της οικογένειάς της. Το σοκ για τον Στέφανο είναι μεγάλο, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι εδώ και δύο χρόνια κρατούν τον Μάρκο στην άγνοια, στερώντας του το παιδί του. Ο άντρας τρελαίνεται από την αδικία που έκαναν εις βάρος του νεαρού και καταρρέει. Όπως έχουμε δει, I ο Στέφανος αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και κάποιες k φορές έχει έντονες ενοχλήσεις.Έτσι, λίγα λεπτά μετά τη σοκαριστική είδηση, παθαίνει κάποιο καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως, η Μαργέτα ζητάει βοήθεια και ο άντρας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όμως εκείνη δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά του αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή, γεγονός που τη διαλύει. Την ίδια ώρα, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι ο Στέφανος έπαθε έμφραγμα και προσπαθούν να τον σώσουν. 0 άντρας χαροπαλεύει και ο Μιχάλης με την Ευγενία κάνουν τα πάντα για τον κρατήσουν στη ζωή. Όταν ο Μάρκος ενημερώνεται για την κατάστασή του, τρελαίνεται από φόβο και τρέχει αμέσως στο πλευρό του. Στο μεταξύ, μαθαίνει ότι ο Στέφανος πριν, πάθει το καρδιακό επεισόδιο ήταν με τη Μαργέτα και πηγαίνει να τη συναντήσει, απαιτώντας να μάθει τι του είπε. Οι μέρες κυλούν βασανιστικά, καθώς ο Στέφανος συνεχίζει να δίνει μάχη για να ζήσει, ενώ δίπλα του βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και η Νότα. Η Μαργέτα, πάλι, βασανίζεται μακριά του και πονάει που δεν μπορεί να του κρατάει το χέρι αυτές τις δύσκολες ώρες. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα βρίσκει αφορμή για να τον δει. Συγκεκριμένα, ο Μάρκος χτυπάει με το αυτοκίνητο τη γιαγιά Αθηνά και την τραυματίζει ελαφρώς με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκεί σπεύδει, φυσικά, η Μαργέτα και όταν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία πηγαίνει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Στέφανος. Ωστόσο, η Νότα δεν σκοπεύει να την αφήσει να τον πλησιάσει τόσο εύκολα και οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες μέσα στο νοσοκομείο…

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook