Ερημίτης που ζει σε σπηλιά έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και προτρέπει όλους να το κάνουν

ερημίτης-που-ζει-σε-σπηλιά-έκανε-το-εμβ-1267918

Ο 70χρονος Σέρβος ερημίτης Πάντα Πέτροβιτς, ο οποίος αγνοούσε παντελώς μέχρι πρόσφατα την ύπαρξη του κορονοϊού και της πανδημίας, μόλις πληροφορήθηκε για αυτά κατά λάθος σε μια από τις επισκέψεις του σε κοντινή πόλη, αποφάσισε να εμβολιαστεί όταν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού έφτασαν στην πόλη του, παρακινώντας και τους συμπατριώτες του να κάνουν το ίδιο.

«Ο ιός δεν μαζεύεται. Θα έρθει και εδώ, στη σπηλιά μου», δήλωσε ο 70χρονος στο Γαλλικό Πρακτορείο από το σπήλαιο όπου κατοικεί στο βουνό Στάρα Πλάνινα στη νότια Σερβία και εξήγησε πώς η αυτο-απομόνωση έγινε για εκείνον τρόπος ζωής. «Δεν ήμουν ελεύθερος στην πόλη. Υπάρχει πάντα κάποιος στο δρόμο σου- είτε μαλώνεις με τη γυναίκα σου, τους γείτονες ή την αστυνομία. Εδώ, κανείς δεν με ενοχλεί».

Ο Πάντα Πέτροβιτς υποστηρίζει πως τα χρήματα είναι καταραμένα, ενώ η σπηλιά που αποτελεί τη μόνιμή του κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια παλιά σκουριασμένη μπανιέρα την οποία χρησιμοποιεί ως τουαλέτα, μερικά παγκάκια και μια στοίβα σανό που χρησιμεύει ως κρεβάτι. Ο ίδιος τρέφεται με μανιτάρια και ψάρια από τον κολπίσκο της περιοχής, ενώ στις πεζοπορίες που κάνει στη γύρω περιοχή αναζητά φαγητό που έχει περισσέψει στους κάδους απορριμμάτων.

Έχει επίσης ένα μικρό κοπάδι από κατσίκες, λίγες κότες, σκύλους και γάτες, ενώ το αγαπημένο του κατοικίδιο είναι ένα ενήλικο αγριογούρουνο, που ονομάζεται Μάρα, το οποίο βρήκε πριν οκτώ χρόνια μπλεγμένο στους θάμνους και το τάιζε με μπουκάλι μέχρι να συνέλθει, ενώ τώρα έχει φτάσει να ζυγίζει περίπου 200 κιλά.

Όσο για τα εμβόλια, ο Πάντα Πέτροβιτς αδυνατεί να κατανοήσει τη φασαρία που κάνουν ορισμένοι αντιεμβολιαστές, υπογραμμίζοντας ότι πιστεύει σε μια διαδικασία που αποσκοπεί στην εξάλειψη ασθενειών.

«Θέλω να λάβω και τις τρεις δόσεις εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης και της επιπλέον μίας. Προτρέπω κάθε πολίτη να εμβολιαστεί, κάθε έναν από αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tvxs.gr

One thought on “Ερημίτης που ζει σε σπηλιά έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και προτρέπει όλους να το κάνουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook