Εργοδότης απαγόρευσε στους υπαλλήλους να φορτίζουν τα κινητά τους: «Είναι κλεψιά και θα χρεώνεστε»

εργοδότης-απαγόρευσε-στους-υπαλλήλο-1325158

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για απαιτήσεις από εργοδότες που έχουν ξεπεράσει τα όρια, αυτή τη φορά όμως πραγματικά εκπλαγήκαμε. Πολλοί θα έχετε ακούσει για υπαλλήλους στην εστίαση που δεν τους επέτρεπαν να τρώνε από το φαγητό ή άλλοι που επέτρεπαν αλλά με κανονική πληρωμή, σα να ήταν πελάτες. Αυτός ο τύπος πραγματικά όμως ξεπέρασε τα όρια…

Όπως έβγαλαν εργαζόμενοι στα social media, τους είχε απαγορεύσει να φορτίζουν τα κινητά τους ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, καθώς όπως είπε, τον χρέωναν οπότε θα έπρεπε να τους χρεώνει. Πραγματικά, μια απαίτηση άνω ποταμών.

Πιο συγκεκριμένα, το πλήρες σημείωμα που άφησε ανέφερε: «Κανείς δεν δικαιούται να «φορτίσει» οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές σε αυτές τις εγκαταστάσεις» συνέχισε δε αναφέροντας: «Είναι κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχει γίνει παρακράτηση από τον μισθό σας».

Έκλεισε μάλιστα το μήνυμά του, με το εξής: «Τα τηλέφωνα πρέπει να είναι κλειστά».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτή η απόφαση εξόργισε τον κόσμο, με πολλούς να αναφέρουν στα social media ότι θα είχαν αποχωρήσει αν ο εργοδότης τους, τους ζητούσε κάτι τέτοιο.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook