Εργένης διαφημίζει τον εαυτό του σε διαφημιστικές πινακίδες για να βρει σύζυγο

εργένης-διαφημίζει-τον-εαυτό-του-σε-δι-1352051

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την αγάπη, στρέφονται σε εφαρμογές γνωριμιών ή ιστοτόπους γνωριμιών ή ζητούν από φίλους… βοήθεια – αλλά ο Muhammad Malik ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Ο 29χρονος εργένης από το Λονδίνο χρησιμοποιεί διαφημιστικές πινακίδες στην πόλη Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου για να διαφημιστεί σε πιθανές μνηστές.

Οι πινακίδες αναφέρουν: «Σώσε με από έναν κανονισμένο γάμο» και φέρουν επίσης το όνομα της ιστοσελίδας του, ώστε οι επίδοξες σύζυγοι να μπορούν να έρθουν σε επαφή και να μάθουν τι ψάχνει.

Σε βίντεο στην ιστοσελίδα, η οποία ονομάζεται Find Malik a Wife, ο Λονδρέζος λέει ότι είναι επιχειρηματίας, καλοφαγάς, θρησκευόμενος και ψάχνει για κάποια που εργάζεται πάνω στο Din της – τον ισλαμικό τρόπο ζωής που ορίζει τον κοινωνικό και προσωπικό κώδικα ενός μουσουλμάνου.

Όσο για το γιατί επέλεξε μια τόσο ανορθόδοξη μέθοδο για να βρει σύντροφο, ο Malik λέει στον ιστότοπο: «Απλά δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο κορίτσι. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω. Έπρεπε να βάλω μια διαφημιστική πινακίδα για να με δουν».

Ο Malik λέει επίσης ότι τον ενδιαφέρει η «προσωπικότητα και η πίστη» πάνω από οτιδήποτε άλλο και επιβεβαιώνει στο Find Malik a Wife ότι οι διαφημιστικές πινακίδες δεν είναι αστείο – μιλάει σοβαρά.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook