Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Χανίων: «Να παρέμβει εισαγγελέας για τις καταγγελίες»

εργαζόμενοι-νοσοκομείου-χανίων-να-π-1409778

Σε συνέντευξη τύπου προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης, ο Σύλλογος Εργαζομένων του γενικού Νοσοκομείου Χανίων από κοινού με τον σύλλογο γιατρών ΕΣΥ, εκτάκτως, μετά και την νέα σοκαριστική καταγγελία για το Νοσοκομείο από τους συγγενείς του 55χρονου που πέθανε την Κυριακή δείτε (ΕΔΩ).

Οι συνδικαλιστές, ζήτησαν να παρέμβει εισαγγελέας για τις υπό εξέταση καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι είναι ανυπόστατες και κατηγορώντας τους συγγενείς των θυμάτων ότι στοχοποιούν το ίδρυμα.

Παράλληλα εξέφρασαν την οργή τους, όχι για τα καταγγελλόμενα αλλά για την δημοσιοποίηση των καταγγελιών! 

«Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες», ζήτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κος Βαρδής Γεωργιακάκης συμπληρώνοντας πως  «είναι ανισόπεδος αγώνας. Δεν έχουμε πάρει τα απαιτούμενα όπλα, όλοι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, βεβαίως και το Νοσοκομείο έχει τρελά προβλήματα, από τα κτηριακά, το προσωπικό.

Συνάδελφοι νοσούν στις 5 μέρες γυρίζουν πίσω, θετικοί και βεβαίως μπορεί να κολλήσει ένας ασθενής. Αν έχουν στόχο τη διοίκηση, δε μας απασχολεί. Βοηθήστε το Νοσοκομείο, είναι δικό σας σε λίγο θα ιδιωτικοποιηθεί αυτές είναι οι εξαγγελίες. Αυτό θέλουμε; να το κλείσουμε;»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γιατρός κος Κυριάκος Γραμματικόπουλος, ο οποίος κι εκείνος ζήτησε με τη σειρά του να μη στοχοποιούνται οι γιατροί και οι νοσηλευτές λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν κάποιος θέλει να κάνει επίθεση στον κύριο Μπέα, ας το κάνει».

Με τη σειρά του ο κος Τσιμπογιάννης, πνευμονολόγος της κλινικής covid και μέλος του συλλόγου εργαζομένων ανέφερε μεταξύ άλλων, «αυτό που θέλουμε είναι να πηγαίνουμε στη δουλειά με το κεφάλι ψηλά κι όχι να βλέπω πρόσωπα στεναχωρημένα, και να βλέπω εργαζομένους με το κεφάλι χαμηλά και να ντρέπονται που δουλεύουν στις κλινικές covid».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα περιστατικά μέσα στην κλινική καθώς όπως είπε, δίνεται προτεραιότητα στα σοβαρά περιστατικά, που χρήζουν άμεσης ανάγκης.

2 thoughts on “Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Χανίων: «Να παρέμβει εισαγγελέας για τις καταγγελίες»

  1. ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΎΜΕΡΟ 1:ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ;

    ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 2: ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ Η ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;

    ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 3: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ; ΕΔΩ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.

  2. Νοσηλευτηκε εκει δικος μου ανθρωπος τον Γεναρη του 2022 και μου ειπε τοτε τα ιδια πραγματα με αυτα που διαβαζω στις καταγγελιες! Αυτος που ξεχωριζει λεει εκει μεσα και ειναι υποδειγματικος γιατρος και ανθρωπος ειναι ο κος Τσιμπογιαννης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook