Έργα και ημέρες οργανισμών και υπηρεσιών που κατέστρεψαν τους δρόμους της πόλης των Χανίων | Photos

έργα-και-ημέρες-οργανισμών-και-υπηρεσ-994613

Τα έργα και οι ημέρες των διαφόρων υπηρεσιών που έχουν μετατρέψει το οδικό δίκτυο της πόλης των Χανίων σε οδικό δίκτυο, τριτοκοσμικής πόλης, όπως φαίνεται δεν έχουν τελειωμό.

Η κατάσταση, πέραν του ότι είναι θλιβερή και επικίνδυνη κυρίως για τους κατοίκους της, είναι και απαράδεκτη για μια πόλη που θέλει να θεωρείται κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της αποκρουστικής εικόνας που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες σταλμένες από αναγνώστες του zarpanews.gr: Η οδός Μπουνιαλή, στην καρδία της πόλης, συνδέοντας Τζανακάκη και Αποκορώνου, είναι θαύμα που από εχθές το βράδυ δεν έχει καταστρέψει κάποιοι όχημα ή δεν έχει τραυματίσει σοβαρά κάποιον δικυκλιστή.Θλιβερή η κατάσταση και στον κόμβο του Κλαδισού, με μια τεράστια λακκούβα, απομεινάρι εργασιών που φαίνεται κάποια υπηρεσία παράτησε μισοτελειωμένες!Άλλη μία απογοητευτική εικόνα στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Κόρακα. Κι εδώ έκαναν ότι έκαναν, κι έφυγαν.

Η ταλαιπωρημένη Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου συνεχίζει εντωμεταξύ, με κάθε νεροποντή, να… αποσυντίθεται όλο και περισσότερο:

Πρακτικές που αν μη τι άλλο αποτυπώνουν την έλλειψη σεβασμού στους πολίτες, και που παράλληλα αποδεικνύουν ότι οι διάφορες υπηρεσίες και οργανισμοί, το λιγότερο που σκέφτονται είναι η ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.

Συγχαρητήρια λοιπόν…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook