Έργα από τη ΔΕΥΑΧ σε δρόμο στα Χανιά – Παράπονα κατοίκων για το νυχτερινό «μπλόκο» σε αδιέξοδο | Photos

έργα-από-τη-δευαχ-σε-δρόμο-στα-χανιά-π-1148116

Η ΔΕΥΑΧ ενημερώνει ότι πραγματοποιεί εργασίες κατασκευής επέκτασης αγωγών ομβρίων στη διασταύρωση Π.Ε.Ο. με οδό Τροίας μετά από αίτημα των κατοίκων για τη κατασκευή δικτύου αποχέτευσης αγωγών ομβρίων στην αδιέξοδο οδό Τροίας.

Η κυκλοφορία για τους κατοίκους στην οδό Τροίας πραγματοποιείται σήμερα μετά από συνεννόηση με το συνεργείο της ΔΕΥΑΧ, με κατοίκους, ωστόσο, να διαμαρτύρονται στο zarpanews.gr, για φορτηγό που είχε… κλείσει τον δρόμο από εχθές τη νύχτα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν τα αυτοκίνητά τους.

Η εργασία πραγματοποιείται ούτως ώστε να συνδυαστεί με εκτελούμενη εργολαβία στην περιοχή της Παρηγοριάς και να μην χρειαστεί αργότερα να γίνει εκ νέου διακοπή κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο.

Οι εκτελούμενες εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σήμερα. H ΔΕΥΑΧ ζητά την κατανόηση των κατοίκων για οποιαδήποτε προσωρινή όχληση.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Έργα από τη ΔΕΥΑΧ σε δρόμο στα Χανιά – Παράπονα κατοίκων για το νυχτερινό «μπλόκο» σε αδιέξοδο | Photos

  1. ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΔΩΝ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ? Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ……ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΣΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΚΑΠΑΛΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

  2. 6.9 Φανοί Κινδύνου

    Οι φανοί κινδύνου είναι φορητές συσκευές που αποτελούνται από αναλάμπουσες λυχνίες (λάμπες), χαμηλής εντάσεως κίτρινου χρώματος και λειτουργούν με συσσωρευτές ενέργειας. Οι αναλάμποντες φανοί χρησιμοποιούνται για την επισήμανση κινδύνου και την οπτική καθοδήγηση των οδηγών και τοποθετούνται πάνω από τις πινακίδες Π-77, Π-78 στην ζώνη συναρμογής, σε κάθε πινακίδα και στη ζώνη έργων στην πρώτη και στην τελευταία πινακίδα.

    Οι φανοί κινδύνου τοποθετούνται σε ελάχιστη απόσταση από την επιφάνεια κύλισης 0,90 μ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΔΕΥΑΧ………..ΚΑΤΑΝΤΙΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook