Έργα 6.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Αρναουτάκης για τα Χανιά – Δείτε τι αφορούν | Video

έργα-6-500-000-ευρώ-υπέγραψε-ο-αρναουτάκης-γι-1273361

Πέντε συμβάσεις έργων συνολικής αξίας περίπου 6.500.000 ευρώ υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στα Χανιά.

Τα έργα αφορούν παρεμβάσεις στον ΒΟΑΚ και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί παλαιότερα από κακοκαιρίες, ενώ υπεγράφη και σύμβαση για την ανακατασκευή του γηπέδου Βουκολιών στον Δήμο Πλατανιά.

Ο κ. Αρναουτάκης έκανε επίσης γνωστό ότι έργα οδικής ασφάλειας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022 σε 105 σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Αυτό δεν αφορά τις συμβάσεις που υπεγράφησαν την Παρασκευή, καθώς πρόκειται για άλλα έργα.

Τα συγκεκριμένα έργα εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης, «πιστεύουμε ότι μέσα σε μία διετία θα ολοκληρωθούν τα έργα που αφορούν την οδική ασφάλεια σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων».

Δείτε τι δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ο Δήμαρχος Πλατανιά και ο Δήμαρχος Κισσάμου:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Έργα 6.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Αρναουτάκης για τα Χανιά – Δείτε τι αφορούν | Video

  1. Έργα συντήρησης και αποκατάστασης φθορων σε οδούς 2 1/2 χρόνια μετά τις καταστροφές από τις πλημμυρες παρουσιάζονται ως μεγαλεπιβολα νέα έργα με φωτογραφίες υπογραφές την πασπαρτού δοξάκη, φιλιππικους λόγους και πανηγύρια.

    Μας περνάνε για χαχολους πέρα απο κομπλεξικους.Ευγε κ.Καλογερη επιτελείς αξία το έργο του χειροκροτητη του περιφερειαρχη Ηρακλείου.με πιλάφι, κουρες και κουμπαριές.
    Να θυμίσω ότι η νέα πισίνα κλπ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου έχει πίστωση 12.5 εκατομμύρια.οσο δηλαδή για αυτους αξιζει ένα στρέμμα γης στο ηρακλειο εδώ για αυτους αξίζει όλος ο Νομός.
    Ντρέπομαι που προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν με τέτοιες μαϊμούδες.

  2. Γειά σου ρε καλογερη που με την επιστημοσυνη τις γνώσεις σου και το εκτόπισμα σου φέρνεις τόσα έργα στα χανια.κουραστηκαμε δεν μπορούμε να βγούμε από την πόρτα μας από τον θόρυβο των μηχανημάτων και τη σκόνη.
    Με το φράγμα βαλσαμιωτη τι γινεται; αποδοθηκαν οι ευθυνες;λειτουργει; η κα δοξακη τι λέει περί αυτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook