Ερευνώνται αποθηκάριος και ΟΥΚάδες για την κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο

ερευνώνται-αποθηκάριος-και-ουκάδες-γ-922084

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την απώλεια στρατιωτικού υλικού από αποθήκη του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο βρίσκονται οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του One Channel, η ΕΥΠ εκτιμά ότι στην υπόθεση εμπλέκονται τρία ή τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένας πρώην αποθηκάριος και δύο μέλη της ομάδας ΟΥΚ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είχε διαπιστωθεί η απώλεια 2 αντιαρματικών όπλων, άγνωστου αριθμού αμυντικών χειροβομβίδων, οπλοβομβίδων κατά προσωπικού αλλά και αντιαρματικών, εκρηκτικών υλών και ποσότητας βραδύκαυστου φιτιλιού.

Διαψεύδει το ΓΕΝ ότι εκλάπησαν από τη Λέρο και 140 νάρκες

Στο μεταξύ, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σε ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στην απώλεια «140 ναρκών» από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Στην σχετική ανακοίνωση το ΓΕΝ τονίζει πως τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε διεθνείς συνθήκες – συμφωνίες.

Τέλος, επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η προανάκριση από τις καθ’ ύλην αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook