Έρευνα: Ποιοi τουρίστες ερωτεύονται πιο εύκολα στις διακοπές

έρευνα-ποιοi-τουρίστες-ερωτεύονται-πι-479979

Mόλις το 15% των Γερμανών πιστεύει ότι μπορεί να ερωτευθεί στις διακοπές, ενώ οι Ισπανοί και οι Ιταλοί πιστεύουν ότι αυτό το σενάριο είναι πιθανό, με το ένα τρίτο να ελπίζει ότι θα βρει τον έρωτα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Οι εθνικότητες που ερωτεύονται συχνότερα στις διακοπές είναι, με σειρά προτεραιότητας, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Πορτογάλοι και οι Βρετανοί.

Αυτό έδειξε έρευνα της eDreams ODIGEO που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 8.000 ατόμων από τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Πορτογαλία.

Ωστόσο ένας στους 3 Γερμανούς ερωτεύθηκε κατά τη διάρκεια διακοπών στο εξωτερικό.

Το ένα τρίτο των ηλικιών από 18 έως 24 ετών και άνω των 55 ανέφεραν ότι ερωτεύθηκαν στις δικαοπές, με το ποσοστό των ανδρών να είναι υψηλότερο. Σχεδόν 4 στους 10 άνδρες, έναντι του 25% των γυναικών, παραδέχθηκαν ότι ερωτεύθηκαν.

Ωστόσο η έρευνα έδειξε οτι μετά την επιστροφή από τις διακοπές τα φλερτ ξεχνιούνται. Τα περισσότερα φλερτ από διακοπές δεν διαρκούν πάνω από ένα χρόνο.

Κατά μέσο όρο, 4 στους 10 Ισπανούς, Ιταλούς και Πορτογάλους νιώθουν πιο ελκυστικοί στις διακοπές, καθώς και το ένα τέταρτο των Γερμανών.

Επτά στους 10 Γερμανούς ανέφεραν ως λόγο τη φυσική ευεξία που προέρχεται από τη φυγή από το καθημερινό στρες και καμία άλλη εθνικότητα δε συμφωνεί περισσότερο με αυτή τη διατύπωση.

Στους Βρετανούς και τους Γάλλους, μόλις οι μισοί νιώθουν πιο ελκυστικοί στις διακοπές λόγω έλλειψης στρες, ενώ το ίδιο συμβαίνει για 4 στους 10 Πορτογάλους, Ιταλούς και Ισπανούς.

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook