Έρευνα: Ποιας ομάδας της Premier League οι οπαδοί είναι οι πιο παθιασμένοι;

έρευνα-ποιας-ομάδας-της-premier-league-οι-οπαδοί-ε-1127064

Το πρωτάθλημα της Premier League, εκτός το ότι είναι το πιο εκθαμβωτικό στον κόσμο με τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να αγωνίζονται στις 20 ομάδες της, είναι και το πιο ακριβό με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών να φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Ωστόσο οι παραδοσιακές αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν το αγγλικό ποδόσφαιρο, όπως η ατμόσφαιρα των γηπέδων και η μεγάλη αγάπη των οπαδών για τις ομάδες της παραμένουν αναλλοίωτες.

Εντούτοις ποιας ομάδας από τις 20 της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, οι οπαδοί παθιάζονται περισσότερο στις κερκίδες;

Την απάντηση αυτή προσπάθησε να δώσει η εταιρεία στοιχηματισμού compare.bet, η οποία αποτάνθηκε σε 200 φιλάθλους κάθε ομάδας, τους εξόπλισε κατά τη διάρκεια των αγώνων με ζώνες μέτρησης καρδιακών παλμών και κατέληξε στο τελικό συμπέρασμα, από τις αντιδράσεις τους στη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Βάσει λοιπόν των αποτελεσμάτων η ομάδα με τους πιο παθιασμένους οπαδούς είναι η Μπάρνλεϊ, με τους καρδιακούς παλμούς τους να παρουσιάζουν αύξηση 90% κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και την μέση τιμή των παλμών σε κάθε παιχνίδι να φθάνει στους 135. Δεν αποτελεί μυστικό ότι η αρχή της σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για την Μπέρνλι. έχοντας χάσει όλα τα παιχνίδια της και πιθανόν αυτός να είναι ο λόγος για την ένταση των οπαδών.

Οι δεύτεροι πιο παθιασμένοι θαυμαστές είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τη Γουέστ Χαμ, με 89% αύξηση του καρδιακού ρυθμού κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών τους. Ο μέσος καρδιακός ρυθμός των οπαδών ήταν 132 BPM, τοποθετώντας τους στην 6η θέση για τον μέσο καρδιακό ρυθμό κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο καρδιακός παλμός των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε αύξηση κατά 88% κατά τη διάρκεια τω παιχνιδιών, τοποθετώντας τους στην 3η θέση. Ο μέσος καρδιακός ρυθμός των θαυμαστών του blues ήταν 136 BPM στα μέσα του αγώνα, καθιστώντας τον μέσο καρδιακό ρυθμό των θαυμαστών το δεύτερο υψηλότερο από όλες τις ομάδες.

Στον αντίποδα ως οι πιο «κουλ» οπαδοί εμφανίζονται αυτοί της Έβερτον, της Τότεναμ και της Γουλβς.

newmoney.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook