Έρχονται οι Γερμανοί… Από τον Ιούλιο θα πετάει από και προς την Κρήτη η Sundair

έρχονται-οι-γερμανοί-από-τον-ιούλιο-θ-1061108

Ξεκινούν και πάλι πτήσεις της Sundair από τον Ιούλιο, με αναχώρηση από Γερμανικά αεροδρόμια σε προορισμούς της Μεσογείου, της Μαύρης Θάλασσας και του Ατλαντικού, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Ο αερομεταφορέας θα πετά από τα αεροδρόμια Κάσσελ, Βρέμης και Βερολίνου (Tegel) και στους προορισμούς συμπεριλαμβάνονται η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος και η Κέρκυρα.

Η Sundair σύμφωνα με το tornosnews.gr, διαθέτει στην αγορά τις θέσεις της μέσω οργανωτών ταξιδίων. Μέσα από τα συστήματά τους, μπορούν να προβαίνουν σε κρατήσεων μεμονωμένων θέσεων και τουριστικά γραφεία.Η εταιρία σκοπεύει να επανεξετάζει και άλλους προορισμούς, διαμορφώνοντας την προσφορά της, μέσα στο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας στις πτήσεις, οι επιβάτες και το πλήρωμα καμπίνας θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα με κάλυψη του στόματος και της μύτης, ενώ έχουν προσαρμοστεί με αυστηρότερα κριτήρια ασφαλείας και οι διαδικασίες επιβίβασης.

Οι επιβάτες εισέρχονται στο αεροσκάφος σε μικρότερες ομάδες και μεταφέρονται από το αεροσκάφος στον τερματικό σταθμό με περισσότερα λεωφορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook