Έρχονται και οι Φινλανδοί στα Χανιά: Αυξημένες πτήσεις τον Ιούλιο

έρχονται-και-οι-φινλανδοί-στα-χανιά-αυ-1071554

Αυξάνει και πάλι τις πτήσεις προς Χανιά ο Φινλανδός τουρ οπερέιτορ Aurinkomatkat, προσθέτοντας πτήσεις το Σάββατο, 18 και την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε τα ταξίδια στα Χανιά μια εβδομάδα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, δηλαδή το Σάββατο 25 Ιουλίου και ότι θα διπλασίαζε την προσφορά για Ρόδο από την 1η Αυγούστου κι έπειτα.

Οι αλλαγές αυτές προέκυψαν εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, όπως αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ.Η ζήτηση έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τις πρόσφατες εβδομάδες και επιθυμούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, προσθέτοντας νέες πτήσεις μέσα στον Ιούλιο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Timo Kousa.

Ο Aurinkomatkat θα ξεκινήσει επίσης τα ταξίδια για Τουρκία, στην περιοχή της Αττάλειας, και για Ισπανία, στην Κόστα ντε Σολ και τη Μαγιόρκα, από τις αρχές Αυγούστου.Το σημείο εκκίνησης όλων των διακοπών μας είναι πάντα η ασφάλεια, τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για το προσωπικό, αναφέρει ο κ. Kousa. Είμαστε σε επικοινωνία με τους τοπικούς συνεργάτες μας στα resort και βάσει πληροφόρησης που λαμβάνουμε από αυτούς μπορούμε να λειτουργούμε υπεύθυνα για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα ασφαλών διακοπών στην Αττάλεια, τη Μαγιόρκα και τη Κόστα ντε Σολ, τόνισε.

tornosnews.gr

One thought on “Έρχονται και οι Φινλανδοί στα Χανιά: Αυξημένες πτήσεις τον Ιούλιο

  1. Ας πετάνε καλύτερα οι «αυξημένες»πτήσεις τουριστών όλες μαζί και να τις βλέπουμε στον …ουρανό γιατί στα Χανιά.. ούτε που φαίνονται πι επιβάτες των τόσων…πτήσεων εξωτερικού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook