Έρχονται «Φάρµα» και «Εκατοµµυριούχος» στον ΑΝΤ1

έρχονται-φάρµα-και-εκατοµµυριούχ-1143474

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται ο Όµιλος ΑΝΤ1, που σχεδιάζει τα επόµενα πλάνα του για να ενδυναµώσει την παρουσία του στον τηλεοπτικό χάρτη. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά η ενεργοποίηση του Μακεδονία TV, για το οποίο προορίζεται κατά πάσα πιθανότητα το ριάλιτι «Φάρµα», µε καθηµερινά επεισόδια στην prime time.

Πληροφορίες µάλιστα, αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόµενο το ριάλιτι να επιστρέψει µε τη celebrity εκδοχή του, η οποία έχει και τη συχνότερη παρουσία σε κανάλια ανά τον κόσµο. Στην περίπτωση αυτή, θα υπάρξει ένα µείγµα celebrities και ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που θα συνεργαστούν για να κάνουν καλύτερη τη διαβίωσή τους στη φάρµα χωρίς ρεύµα, τηλέφωνο και τρεχούµενο νερό. Παράλληλα, προχωρούν τάχιστα οι διαδικασίες για την επιλογή του location στο οποίο θα στηθεί η «Φάρµα».

Σύµφωνα µε πληροφορίες, έχουν βρεθεί ήδη δύο τοποθεσίες, οι οποίες, λόγω και των περιορισµών µετακινήσεων που αποτρέπουν την επιλογή µακρινού προορισµού, θα βρίσκονται εντός του νοµού Αττικής, αλλά σε αποµακρυσµένη τοποθεσία, στα όρια µε όµορο νοµό. Οι συζητήσεις για τον παρουσιαστή του ριάλιτι θα γίνουν την προσεχή εβδοµάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του ριάλιτι, θα δοθεί προτεραιότητα σε παρουσιαστές µε µακρά εµπειρία, µε επικρατέστερο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην οµάδα θα υπάρχει ένα ακόµα πρόσωπο µε διακριτό ρόλο και αυτός θα είναι ο Master farmer, κάποιος µε µεγαλύτερη εµπειρία σε αγροτικές εργασίες, που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους παίκτες και να τους δώσει συµβουλές για τη βουκολική περιπέτειά τους. Το πρόσωπο αυτό επίσης αναζητείται.

Και ενώ ο Οµιλος ΑΝΤ1 «τρέχει» την παραγωγή της «Φάρµας» µε στόχο να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο, άλλο ένα ψυχαγωγικό πρόγραµµα από τα παλιά κεντρίζει το ενδιαφέρον του καναλιού και µπαίνει στον σχεδιασµό για το προσεχές µέλλον.

Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατοµµυριούχος», το οποίο βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στην ελληνική τηλεόραση από την JK Production του Γιάννη Καραγιάννη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι που έχει προβάδισµα για να πάρει τα δικαιώµατα είναι ο ΑΝΤ1. Το πιθανότερο είναι το θρυλικό τηλεπαιχνίδι να ενταχθεί στο πρόγραµµα του ΑΝΤ1 από την επόµενη σεζόν.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook