Έρχονται δάνεια με εγγύηση Δημοσίου για μικρές επιχειρήσεις – Το κονδύλι που έχει δεσμευτεί

έρχονται-δάνεια-με-εγγύηση-δημοσίου-γ-1052248

Δεκάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα χορήγησης δανείων με εγγύηση του Δημοσίου, το οποίο θα ξεκινήσει να «τρέχει» τον Ιανουάριο.

Τα κριτήρια θα είναι χαλαρότερα, η κρατική εγγύηση μεγαλύτερη και από τους δανειζόμενους θα ζητούνται λιγότερες διασφαλίσεις. Ετσι θα μπορούν να ενταχθούν πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που είχαν αποκλεισθεί στα προηγούμενα προγράμματα εγγυοδοσίας του Δημοσίου.

Τα δάνεια θα είναι μέχρι 50.000 ευρώ και θα δίνονται με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Το ποσό δανείου θα καθορίζεται αυτόματα, με βάση κριτήρια όπως ο τζίρος, οι δαπάνες και τα μεικτά κέρδη.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στα μέσα Ιανουαρίου και αμέσως θα ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων. Οι εκταμιεύσεις θ’ αρχίσουν δύο ή τρεις εβδομάδες αργότερα.

Συνολικά θα δοθούν 450 εκατ. ευρώ. Το κονδύλι αυτό έχει δεσμευθεί στην Αναπτυξιακή Τράπεζα και θα διατεθεί εξ ολοκλήρου.

Πηγή: sofokleousin.gr

One thought on “Έρχονται δάνεια με εγγύηση Δημοσίου για μικρές επιχειρήσεις – Το κονδύλι που έχει δεσμευτεί

  1. Αυτό αγαπητοί φίλοι μου ήταν το ζητούμενο και ο σκοπός του λοκνταουν. Άου σας έκλεισαν τις δουλειές, τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις σας και σας ξεπουπούλιασαν οικονομικά τώρα θα σας δώσουν …..δάνεια !!, Δηλαδή σας κατέστρεψαν με νόμο και υποχρεωτικά για να σας ………σώσουν !!!! Τι άλλο χρειάζεστε για να βγείτε στους δρόμους ? Τι κορωνοιό και εμβόλια σας τσαμπουνάνε συντέκνοι και πότε ξαναμπερδευτικανε οι μαυρογυαλούοι σε άλλους ιούς που ητανε πραγματικά
    θανατηφόροι όπως πχ ο Εμπόλα. Τα τελευταία 60 χρόνια είχαμε πάνω από 15 ιούς που την πολλοί πιο θανατηφόροι και ποτέ δεν μπερδευτηκε πολιτικός !! Τώρα γιατί ? Αυτή η φαρσα που σας παίξανε και σας αφήσανε ταπί θα ξεαανεθει σε μερικά χρόνια σαν την μεγαλύτερη κομπίνα πολιτικών με τράπεζες ις βάρος σας !! Θυμάστε. Πιστεύω το χρηματηστήριο του Σημίτη, αυτό θα φαίνεται Λυσία …..περιπτέρου μπροστά στη ληστεία των …..άριστων !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook