Έρχεται ζεστό Σαββατοκύριακο στην Κρήτη – Πού θα δείξει το θερμόμετρο 27 βαθμούς Κελσίου

έρχεται-ζεστό-σαββατοκύριακο-στην-κρ-1193095

Καιρό με θυελλώδεις ανέμους που επιμένουν μέχρι και την Παρασκευή αναμένουμε στη χώρα, με υψηλές θερμοκρασίες ωστόσο να επικρατούν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην
Κρήτη την Κυριακή το θερμόμετρο θα αγγίξει τους  22 βαθμούς στον Αγ. Νικόλαο, στους 25 βαθμούς (Ηράκλειο και Ρέθυμνο) και τους 27 βαθμούς Κελσίου στα Χανιά. 

Δείτε παρακάτω τους πινακες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr που δείχνουν ότι το Σάββατο η θερμοκρασία στα Χανιά θα φτάσει τους 22 και την Κυριακή τους 27 βαθμούς Κελσίου!

Διανύουμε την εποχή της «μάχης» του Χειμώνα με την Άνοιξη, με τους μετεωρολόγους να υπογραμμίζουν ότι η καλοκαιρία – από άποψη θερμοκρασιών – θα είναι πρόσκαιρη.

Από την Παρασκευή μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα εξασθενήσουν λίγο οι άνεμοι, αλλά θα φτάνουν πάλι και τα 7 μποφόρ στα πελάγη, ενώ θα συνεχιστεί και ο άστατος καιρός στα δυτικά, κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, καθώς και τα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, παρόλο που η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει λίγο από αύριο.

Άστατος γενικά θα παραμείνει ο καιρός και την ερχόμενη εβδομάδα, με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και βροχές, ανέμους και αφρικανική σκόνη, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές.

Κακοκαιρία από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό, ενώ πιο ανοιξιάτικες συνθήκες, με τα τωρινά τουλάχιστον στοιχεία, φαίνεται να επικρατούν μετά τις 25 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook