Έρχεται… υποψηφιότητα Σεμίνας Διγενή με το ΚΚΕ;

Το ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή στηρίζει το ΚΚΕ είναι γνωστό. Μάλιστα, χθες ο Περισσός εξέδωσε μία οργίλη ανακοίνωση κατά του youtube για την απόφαση του δημοφιλούς δικτύου να… «κατεβάσει» το κανάλι της δημοφιλούς δημοσιογράφο.

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, κατήγγειλε «ένα ακόμη περιστατικό φίμωσης και λογοκρισίας, στο πλαίσιο της δήθεν «ελευθερίας του διαδικτύου», αυτή τη φορά με την πλατφόρμα του youtube να «κατεβάζει» το κανάλι της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή».

«Ακόμη πιο προκλητικό και από το ίδιο το γεγονός είναι η αιτιολογία που το συνοδεύει, ότι δήθεν το κανάλι «έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο», σημειώνει το ΚΚΕ, καταλήγοντας με την «απαίτηση για «την άμεση και πλήρη επαναλειτουργία του καναλιού της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή».

Αυτή η αλληλεγγύη, λοιπόν, που επέδειξε στην Διγενή ο Περισσός είναι άλλη μία ένδειξη ότι η δημοσιογράφος θα βρεθεί στα «κόκκινα» ψηφοδέλτια, όταν έρθει η ώρα της κάλπης…

matrix24.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αυτό σας βρίζω και σας λεω καφρους και τα κουμουνια άπλυτους χαραμοφάηδες που συντηρείτε εσεις με τον ιδρώτα σας σαν μακάκες ! Άλλη μια κυριούλες που θέλει να εισπράτει 8.000 ευρώ το μήνα από τον λαό για να ……..υπερασπίζετε το ……λαό ! Αυτό για να καταλάβετε ότι για να σας ξεγελάσουν και να κλέψουν την ψηφο σας θα κατεβάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και μια 60 χρονη ιερόδουλη αρκεί να έχει φήμη ότι κάνει καλή δουλειά πεσμένη στα …..γόνατα ! Οι κρέμες και τα μεικαπ δεν μπορούνε να καλύψουν τη γριούλα φρικιό Κανέλη πια και αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν με μια λιγωτερο φρικιό γριουλα για μερικά χρόνια μέχρι να μην βλέπετε πια και αυτή και βρουνε την επόμενη ……κούκλα πανούκλα ! Ντροπή ρε Έλληνες, τα παιδιά σας ρε δεν τα σκεφτεστε, δεν τα λυπάστε ! Καταντήσατε την Ελλάδα ένα μεγάλο μπορδέλο πολιτικής και διανοητικά αναπήρων ψηφοφόρων ! Αισχος

  2. Τελικά αυτή την Βουλή την έχετε καταντήσει χώρο υπερπολυτελούς συνταξιοδότησης της μαφίας του καταστημενου που επιτρέψατε να δημιουργηθεί στην όμορφη πατρίδα μας ! Οταν δεν βλέπεσαι πια, οταν περνάει η ….μπογιά σου στο γυαλί μαζικής πλύσης εγκεφάλου, ( κοινώς μπουρδελοκαναλα, Star, Open, Alpha, Mega, ERT 1,2,3,4,5 κλπ τότε γινεσαι βουλευτής, οταν περνάει η μπογιά σου και δεν μπορείς πια να βαλεις μίνι, η χαμηλό ανύπαρκτο μπλουζάκι ( να είσαι ξεκωλο δηλαδή τότε γινεσαι βουλευτής, οταν δεν μπορείς πια να παίξεις μπάλα, να τραγουδήσεις, να ρίξεις ακόντιο, να σηκώσεις βάρη στην άρση βαρών, να κανείς ις5ιοπλοια, να πουλήσεις βιβλία, κρέμες του θεού, να κλέψεις αρχαία και να τα κανείς συλλογή, να μην εχεις αντιστασιακούς να δείξεις στους Γερμανούς κατακτητές, η να χρειαστείς να κολλήσεις ένα ένσημο αν είσαι κοπρόσκυλο και αχρηστος αλλά εχεις κονέξιον, κλπ, κλπ, κλπ τότε γινεσαι βουλευτής, υπουργός η πρωθυπουργός, ζει τη ζωάρα σου εις βαρών των ηλιθίων ραγιάδων που σε ψηφίζουν και σταματάς να ανυσηχεις αφού ξέρεις κάθε πρωί πρωί 5-6 εκατομυρια νοητικά αναποιροι βλαχοηλιθιοι τρέχουν στην δουλειά γαι να μπορούν να σε πληρώνουν να ζεις σαν βασιλιάς κάνοντας τους χάζι που τσακωνωντε κιόλας για την …….μαγαλειότητα και τη σπουδαίους η σου !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ