Κυνήγι Θησαυρού 2020 στα Χανιά – Δηλώστε συμμετοχή στο πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι

Δηλώστε συμμετοχή στο πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι με έπαθλο 1.000 ευρώ μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ – Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο 28210 52010-11

Το Κυνήγι Θησαυρού 2020 έρχεται για να μας ξεσηκώσει για μία ακόμα χρονιά! Το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στα Χανιά και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Για να λάβετε μέρος στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της Αποκριάς, χρειάζεται να:

  • Φτιάξετε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε
  • Ορίστε έναν αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών
  • Έχετε μεταφορικό μέσο (ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο ή και τα τρία)

Το Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού 2020 που συνδιοργανώνουν ο Super Fm, o Δήμος Χανίων και η Περιφέρειας Κρήτης, είναι ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 1 Μαρτίου και θα έχει ως έπαθλο 1.000 € μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 10.000 €.

Το παιχνίδι γίνεται και με τη συνδρομή της ομάδας «Τσικάκια» που κέρδισαν το 2019.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, στο σημείο εκκίνησης, θα πάρετε τον πρώτο γρίφο, ο οποίος θα σας «οδηγήσει» σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης (εντός των ορίων του δήμου Χανίων). Μόλις βρείτε ποιο είναι το σημείο και φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε τον άνθρωπό μας που θα βρίσκεται εκεί και θα σας δώσει τον επόμενο γρίφο. Από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο θα συνεχιστεί το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τερματισμού.

Τελευταία “δοκιμασία” μια λίστα με αντικείμενα (κάποια από αυτά θα σας έχουν ζητηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στο σημείο τερματισμού.

Νικητής είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ΟΛΑ τα σημεία ελέγχου και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων.

Δηλώσετε συμμετοχή ΤΩΡΑ στο 28210 52010-11

Καλή επιτυχία σε όλους…

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ