Έρχεται το 1ο Music Festival στα Νωπήγεια – Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου

έρχεται-το-1ο-music-festival-στα-νωπήγεια-δείτε-το-1241265

Με ενα όμορφο συναυλιακό διήμερο στα όρια του Δήμου Πλατανιά Χανίων, ξεκινά φέτος το 1ο 495 music festival. Το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν τοπικοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Το φεστιβάλ με όνομα «495», όπως η γεωγραφική έκταση που καταλαμβάνει ο δήμος Πλατανιά, θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Ιουλίου 2021 στο Πέτρινο θέατρο Νωπηγείων, με ώρα έναρξης 19.00 και θα περιλαμβάνει ποικίλο μουσικό πρόγραμμα σε ένα ευρύ μουσικό πλαίσιο.

Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μουσικές από τον χώρο του ελληνόφωνου και ξένου ροκ, ροκ εν ρολ, έντεχνου και παραδοσιακού είδους, καθώς επίσης και την συμμετοχή dj κατά την καθ’ ημέρα έναρξη του προγράμματος.

Το φεστιβάλ «495 music festival» είναι μια πρωτοβουλία της Ωρίων Άπνους κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης, με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών είναι φιλική. Αναλυτικά,τις δύο ημέρες θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες:

-Μανος Τρυπιάς, -Τριώνυμο, -Γιώργος Σαλτάρης, -Carl Axon & the Rocking Rebels, -the Halicuti band, -the New Jamming, -Dj Γιάννης Μυλωνάκης.

Το φεστιβάλ «495 music festival» μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό με εισητήριο γενικής εισόδου 5€. Η προπώληση θα γίνεται στα σημεία:

-Barfly, -Mikro mini market (Καστέλι), -Νότης (Αγ. Απόστολοι)

*Η πληρότητα του χώρου έχει προσαρμοστεί σύμφωνα με τις οδηγίες για τον sars covid-19 στις 370 θέσεις καθ’ ημέρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook