Έρχεται στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας – 4000 αιτήσεις εγγραφής νέων μελών μέσα σε 12 ώρες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί την Κρήτη, με στόχο την πολιτική συζήτηση με τους πολίτες και την εγγραφή νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην Κουμουνδούρου, καθώς τις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr κατέθεσαν αίτηση εγγραφής μέλους 4000 περίπου πρόσωπα, ενώ η επισκεψιμότητα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Σε αυτές δε συνυπολογίζονται οι εγγραφές που έγιναν διά ζώσης στην Αχαΐα, ενώ πριν ξεκινήσει η καμπάνια, από την ημέρα των εκλογών του Ιουλίου μέχρι και την Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή προ δέκα ημερών, τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν τα 5.500 άτομα.

Τα στοιχεία αυτά έδωσαν στο News 24/7 αρμόδια στελέχη για τη λειτουργία του iSYRIZA και θεωρούνται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τη συνέχεια, αφού υπερβαίνουν κάθε προσδοκία, ενώ μένει να αποδειχθεί αν θα έχουν και συνέχεια και σε τι βαθμό οι ρυθμοί αυτοί.

Μετά την Αχαία, πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας προγραμματίζει τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του με στόχο την πολιτική συζήτηση με τους πολίτες και την εγγραφή νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου, που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί την Κρήτη, περιοχή που επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει μεγάλες δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ