Έρχεται στα Χανιά το εμβόλιο της Moderna – Πού θα χορηγείται, πώς κλείνονται τα ραντεβού

έρχεται-στα-χανιά-το-εμβόλιο-της-moderna-πο-1351330

Ξεκινά από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και στα Χανιά η χορήγηση του εμβολίου της Modern – σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr – για πρώτη φορά από την έναρξη των εμβολιασμών για τον κορονοϊό.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα που βασίζεται στην τεχνολογία MRNA θα χορηγείται σε πρώτη φάση κάθε Κυριακή και ειδικότερα τις Κυριακές 9/1, 16/1, 23/1 & 30/1 σε Νοσοκομείο Χανίων, Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ΠΑΓΝΗ και Νοσοκομείο Ιεράπετρας με ωράριο λειτουργίας 08:00-22:00.

Παράλληλα, ξεκινά η καθημερινή χορήγηση στα δύο MEGA εμβολιαστικά κέντρα της Κρήτης, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Ναυστάθμου Σούδας και στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου.

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη, μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Για αυτήν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, ο προγραμματισμός των ραντεβού θα μπορεί να γίνει ως το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ενώ από την επόμενη εβδομάδα, τα ραντεβού θα πρέπει να γίνονται νωρίτερα.

Όπως τόνισε ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ, Δημήτρης Αγαπίου, «οι συμπολίτες μας θα μπορούν να προγραμματιζουν ραντεβού με το εμβόλιο της Moderna, σε πρώτη φάση, κάθε Κυριακή σε Νοσοκομεία της Κρήτης απο την Κυριακής 9 Ιανουαρίου και για τις Κυριακές 16/1, 23/1 και 30/1.

▪︎Οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο Γ.Ν. Χανίων, στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, Στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τις Κυριακές του Ιανουαρίου.

▪︎Στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου όπως και στο Ν.Ν.Κ θα μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού Δευτέρα με Κυριακή με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

▪︎Επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές είναι διαθέσιμες και για τα Παιδιατρικα Εμβόλιαστικα στην Κρήτη, με το εμβόλιο της Pfizer, αφορούν τις ηλικίες 5-11 ετών, από 7/1 και καθημερινά στα Νοσοκομεία Γ.Ν. Χανίων, Γ.Ν. Ρεθύμνου, Γ.Ν. Βενιζελειο, ΠΑΓΝΗ, Γ.Ν. Αγιου Νικολάου, Νοσοκομείο Σητείας και Ιεράπετρας.

▪︎Πάμε να προστατέυσουμε την Υγεία μας και όλων όσων αγαπάμε, παίρνοντας στα χέρια μας την καλύτερη ασπίδα.

▪︎Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμβάλουν καθημερινά σε αυτή την προσπάθεια, προστασίας της δημόσιας υγείας.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Έρχεται στα Χανιά το εμβόλιο της Moderna – Πού θα χορηγείται, πώς κλείνονται τα ραντεβού

  1. Ειδικά οι κάτω των 30 να τρέξουν να το κάνουν , είναι μία και έξω.που λέμε Μικρή λεπτομέρεια, στις σκανδιναβικές χώρες και όχι μόνο έχει απαγορευτεί για τους κάτω των 30 για ευνόητους λόγους. Εμείς έχουμε Θεμιστοκλέους, τεράστιος «επιστήμονας » τι να μας πουν οι Σκανδιναβοί.

  2. Στεναχωριόμουν γιατί οι περισσότεροι σχεδόν Έλληνες ( ο μοναδικος λαός στον πλανήτη ) έσκυψαν το κεφάλι και εμβολιάστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη με κάποια πειραματικά χημικά συσκευασματα των οποίων τα αποτελέσματα στην υγεία θα φανούν μετά 5-7 χρόνια και για τις επιπλοκές των οποίων υπάρχει νόμος να κρατηθούν απόρρητα για 75 χρόνια. Επίσης τα χημικά άλυτα συσκευάσματα ονομάζωντε ψευδώς και παράνομα « εμβόλια « και για τα οποία ο άνθρωπος που θα δεχτεί να τα χύσει στις φλέβες του υπογράφει ότι αυτός είναι υπεύθυνος για ότι του συμβεί μετά και ότι ο κατασκευαστής του χημικού παρασκεύασμα τος, η κυβέρνηση που σε εκβιάζει και σε υποχρεώνει να τα χύσεις στις φλέβες σου και οι υπόλοιποι που σε τρομοκρατουν να το κανείς δεν φερουν καμμία ευθύνη για ότι σου συμβεί. Στην αρχή λοιπόν στεναχωρέθηκα μετά όμως σκέφτηκα : αν υπάρχουν χαζοί, ηλίθιοι, μυγιοχαφτες που λέμε στην Κρήτη που συμφωνούν και δεχωντε να χύσουν τα χημικά στις φλέβες τους σίγουρα το Ελληνικό γένος δεν τους έχει ανάγκη και δεν τους χρειάζεται ! Το βλέπω σαν τη θεωρία του Δαρβίνου, φυσική διαλογή για την εξέλιξη του είδους ! Ειλικρινά δεν λυπάμαι πια αυτους που κάνουν το εμβόλιο αφού αυτοι οι ίδιοι είναι η αιτία που έχουμε την σημερινή κατάσταση λόγω των πολιτικών επιλογών δηλαδή του ψήφου των ίδιων αυτών ανθρώπων ! Καλή βελόνα λοιπόν και καλή συνέχεια στους ηλίθιους !

    1. Αγαπητέ χρόνια πολλά. Η γνώμη μου είναι ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Πολλοί άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί,έχουν προστατευθεί και δεν έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο και στο θάνατο, ειδικά οι πάνω των 60. Το θέμα είναι πόσες δόσεις θα πρέπει να κάνει κάποιος αφού η προσωρινή άδεια αφορά δύο δόσεις και ποια η ασφάλεια τους στην εφαρμογή στο γενικό πληθυσμό αφού δεν έχουμε αρκετά στοιχεία ακόμη όπως λένε πολλοί επιστήμονες. Οπότε στη προσπάθεια κατά του ιού θα πρέπει να υπάρξουν στοχευμένοι εμβολιασμοί στις ευάλωτες ομάδες και με νέα εμβόλια συμβατικής τεχνολογίας, να μπουν τα νέα φάρμακα και αντισώματα αλλά και να ενισχύθει το ΕΣΥ αλλά και η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για να προλαβαινει τα περιστατικά που πηγαίνουν για βαριά νόσηση. Τώρα για το γεγονός ότι η πανδημία έχει γίνει εργαλείο βιοπολιτικου και οικονομικού ελέγχου είναι μια άλλη σοβαρή παράμετρος που έχει να κάνει με τον τεχνολογικό, γεωπολιτικό και κοινωνικό μετασχηματισμό ολοκληρου του πλανήτη. Κανείς δεν θα πρέπει να χαίρεται με τη δυστυχία του άλλου, εμβολιασμενου, ανεμβολιαστου, η μοίρα είναι κοινή και μόνο η καλοπροαίρετη κριτική και ο εποικοδομητικος διάλογος μπορούν να βοηθήσουν ώστε να βρεθούν λύσεις αλλά και να πιεστεί η κυβέρνηση ώστε να πάψει να λειτουργεί μονοδιάστατα και σχεδόν εμμονικα όλο αυτό το διάστημα σε σχέση με την αντιμετώπιση της νόσου.

  3. Χρόνια πολλά και σε σένα και σε ολους τους συντοπίτες και όλου του κόσμου.
    Δεν ξέρω αν ο παρανοϊκός εγωισμός του Έλληνα τον κάνει να σκεφτεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι λαοί και ότι είναι ο μοναδικος λαός στον κόσμο ούτε και βέβαια ότι ο « COVID -19 « με όλες τις μεταλλάξεις του έχει ήδη αντιμετωπιστεί και ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ σε πολλούς άλλους λαούς και κοινωνίες την ώρα που ο Έλληνας χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι, ξεφτιλίζεται, φτωχοποιείται συστηματικά, τιμωρείται, εκδικείται με μισος και κακία από το πολιτικό σύστημα και το σπουδαιότερο το σύστημα αυτό του βάζει σε κίνδυνο την επιβίωση του δηλαδή την ίδια του τη ζωή ( έχουν δολοφόνησε 20.000 ανθρώπους μας ) και όλα αυτά στην προσπάθεια μας να ανακαλύψουμε τον ……,.τροχό. Αν ακόμα δεν πιστεύεις ότι η επιθυμία είναι πολιτική σκέψου και απαντησε μόνος σου : σε ποια πανδημία του παρελθόντος έκαναν κουμάντο η ανακατευθήκαν πολιτικοί ?
    Από ποτέ μια « δημοκρατική « κυβέρνηση εκβιάζει και εκδικείται ένα ΥΓΕΙΗ ΠΟΛΙΤΗ αν δεν κάνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ιατρικές πράξεις στο σώμα του οταν γνωρίζει ότι αυτό είναι ενάντια στο Σύνταγμα, στα δικαιώματα του ανθρώπου και το διεθνές δίκαιαο ?
    Γιατι υπογράφεις και απαλάσεις τον κατασκευαστή των χημικών, την κυβέρνηση και όλη την συμμορία γιατρών κλπ από την ευθύνη για ότι πάθεις από ένα πειραματικό συσκευασμα που έχει μόνο αδειοδοτηθεί για επείγουσα ανάγκη στους υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα. Γιατί σου λένε ψέματα ότι έχει εγκριθεί ενώ δεν ειναι και γιατί το ονομάζουν εμβόλιο αφού δεν ειναι ? Γιατί τα έγραφα με τις επιπλοκές απο το σκεύασμα έχουν με νόμο σφραγισθεί για τα επόμενα 75 χρόνια ? Γιατί ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πεθαίνουν στα νοσοκομεία σε και θανατηφόρα πανδημία που αν ήταν αληθινή θα έπρεπε τα συνεργεία να γυρίζανε με φορτηγά να μαζεύουν τους νεκρούς από τους δρόμους και τα σπίτια ? Γνωρίζεις ότι υπάρχουν μέρη που τώρα και ένα χρόνο οι κάτοικοι τους δεν ασχολούνται με τον κορωνοιό τώρα και ένα χρόνο, ούτε μάσκες, ούτε εμβόλια, ούτε αποστάσεις, ούτε απογοητευτικά, λοκνταουν, τίποτε απολύτως και δεν έχουν ου ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ σε πλυθισμο 85 εκατομυρίων ? Ψάξε το και μη εχεις τη νοοτροπία μόνο οι Έλληνες υπάρχουν στον πλανήτη

  4. Γνωρίζεις ότι η Αμερική με πλυθισμό 390 εκατομμύρια έχει 50 πολιτείες – κράτη όπως η Ευρώπη έχει 27 κράτη μέλη και από αυτά τα μισά και περισσότερο που έχουν αριστερές κυβερνήσεις ( όπως η Ελλάδα, αν και ξέρω ότι εδώ θα μου πεις δεν ξέρω τι γράφω γιατί μόνο οι Έλληνες σαν ξερόλες ξέρουν τι κυβέρνηση έχουν ), αυτή τηνστιγμη λοιπόν οι μισές πολιτείες κράτη τις Αμερικής με αριστερες κυβερνήσεις ακολουθούν τις ίδιες πρακτικές με το ανθελληνικό ηλιθιο σούργελο το μητσοτακη, ενώ οι πολιτείες κράτη με δεξιές κυβερνήσεις (ρεμπουμπλικανους ), έχουν όχι μόνο καταργήσει αλλά και απαγορεύσει όλα τα μέτρα του κορωνοιού, εμβόλια, μάσκες, τεστ, αποστάσεις, κλπ και έχουν απαγορεύσει εταιρείες, νοσοκομεία, μαγαζιά, εργοστάσια κλπ να ζητάνε εμβολια, τεστ, μάσκες η οτιδηποτε έχει να κάνει με κορωνοιό ? Και το καλύτερο : κανενα κανάλι δεν μιλάει για κρούσματα, τρόμο, χαμό, εκατόμβες, κλπ , και ω του θαύματος για ένα χρόνο που έιναι ισχύ τα μέτρα αυτά κανείς άρρωστος, κανείς δεν εχει κάνει τεστ, εχει μπει σε νοσοκομείο η εχει πεθάνει ! Καλά διάβασες: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!
    Δεν με πιστεύεις ? Κάνε Google : αμερικανοί κυβερνήτες ανακοινώνουν κατάργηση μέτρων κατά του COVID-19 και θα καταλάβεις και ισως αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι ο τροχός τελικά ανακαλύφθηκε πριν χιλιετίες ! Να γιατί έστειλα το πρώτο μου σχόλιο με τη θεωρία του Δαρβίνου ! Οι μόνοι αίτιοι μαστε εμείς που επιτρέπουμε σε μερικά σκουπίδια να μας φερνωντε σαν σκουπίδια ! Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις αν κοιτάξεις γύρω σου και ψάξεις να βρεις την Ελλάδα ! Καλή τύχη ! Προχθές την Πρωτοχρονιά για πρώτη φορά μετά την επανάσταση του 21 ήσουν κλειδωμένος στο σπίτι με διαταγή απο τα σκουπίδια που ψήφησες ενώ στο Σύνταγμα, έξω απο τη Βουλή του ……λαού γιόρταζαν ελεύθεροι χωρίς μέτρα ………..οι μουσουλμάνοι συχρονοι πορθητές της χώρας που τα σκουπίδια που ψήφισες έβαλαν στην χώρα με τη δίκη σου ανοχή η συγκατάθεση, γιατί δεν συμφωνούσες μπορούσες να εχεις αντισταθεί και αν χρειαστεί να ρίξεις με ειρινικοντροποντην κυβέρνηση των σκουπιδιων, όπως γίνεται παντού στον κόσμο, δεν είσαι υπό την μπότα των Γερμανών ούτε το γιαταγάνι του Τούρκου, δημοκρατική χώρα και μέλος της ΕΕ είσαι άσχετα πως σε κατάντησαν τα ανθελληνικά σκουπίδια που ψήφισες. Καλή Χρονιά λοιπόν και άρχισε να σκέφτεσαι και προπάντων σε παρακαλώ κάνε Google, ισως να είναι η επι φώτιση τη μέρα των Θεοφανείων.

    1. Δεν θα διαφωνήσω στα περισσότερα, μου κάνατε όμως προσωπική επίθεση χωρίς λόγο και επίσης δεν έχω ψηφίσει μεγάλο κόμμα ποτέ στη ζωή μου αν και δεν έχει σημασία και όπως σας είπα και στην αρχή η αλήθεια είναι στη μέση Έχω ζήσει στο εξωτερικό και γνωρίζω τι συμβαίνει. Στην Αμερική και όχι μόνο εκεί ακολουθούν αυτά που έγραψα , διαφορετικές πολιτικές υγείας όπως και στη Σουηδία και στις Σκανδιναβικές χώρες. Φυσικά η πολιτική αντιμετώπιση στην Ελλάδα είναι εγκληματική και μονοδιάστατη και έγραψα στο σχόλιο μου για εργαλειοποιηση ενός υγειονομικού προβλήματος.Το πρόβλημα υπάρχει ο τρόπος διαχείρισης αλλάζει σε κάθε χώρα και εδώ θα συμφωνήσω μαζί σας .Η ΕΕ δείχνει σαν να επιδιώκει περισσότερα θύματα και προβλήματα παρά λύσεις για καθαρά πολιτικοοικονομικους λόγους . Με εκτίμηση

  5. Συγνώμη αν λόγω της χρήσης των λέξεων στο σχόλιο μου θεώρησες ότι σου επιτέθηκα προσωπικά ! Απλώς απευθύνομαι σε οποιοδηποτε έλληνα που σκύβει το κεφάλι, που ψήφισε και δεχεται τις πολιτικές και τα αντισυνταγματικά ΚΥΑ, που δέχεται την κατάλυση των δικαιωμάτων του, την καταστροφή του και την καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών του. Το γράφω καθαρα : όλοι φταίμε που τα ανεχόμαστε ! Υποψιάζομαι από το ήπιο του σχολίου σου ότι πραγματικά εχεις ζήσεις στο εξωτερικό αλλιώς η απάντηση σου θα ήταν βρισιμο η …..εξυπναδα !
    Αυτά που ανάφερα είναι πραγματικά και αληθινά. Προσωπικά έχω « κολλήσει COVID -19 “ τρεις φορές, δεν έχω εμβολιαστεί ούτε εγώ ούτε τα αδέλφια μου ούτε οι γονείς μου και ο οικογενειακός μας γιατρός μας έχει εξηγήσει πως έχει στηθεί το κόλπο του να ονομάζουν τη γριππη Κοροωνοιό και τα τεστ να ανιχνεύουν αντισώματα προηγούμενης γρίπης σαν κρούσμα κορωνοιού. Αυτά θα βγουν στη φορά αργωτερα, όμως το κομμάτι του εμβολίου δεν είναι μόνο το πρόβλημα αλλά ο τρόπος που το επιβάλουν, η καταστροφή της χώρας και οι θανάτου του λαού μου και οι υπόλοιπες καταστροφές και κακά που έχουν φέρει πάνω μας οι αλήτες λόγω μη αντίδραση μας ! Αρνούμαι να δεχθω ότι μια κλίκα συμμορία πολιτικών σκουπιδιων καταστρέφει με τόση ευκολία ένα λαό ! Φυσικά και αυτοί θα γνωρίσουν την καταστροφή τους στην συνέχεια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook