Έρχεται στα Χανιά την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Κρήτη θα βρίσκεται το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξης Τσίπρας, ο οποίος θα ξεκινήσει την περιοδεία του στο νησί από τα Χανιά την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί περιοδείες για τις εγγραφές νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία, για την ανασυγκρότηση του κόμματος ενώ παράλληλα, θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε τη μεγάλη πανελλαδική καμπάνια για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, με διήμερη επίσκεψη, την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα, στην Πάτρα, απ’ όπου ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί το Κολυμπάρι, τις Μουρνιές, και το Καψόδασος Σφακίων. Στις Μουρνιές και στο Καψόδασος Σφακίων, ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει μέρος σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση με τους πολίτες.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση, και το Ρέθυμνο.

Το βράδυ στις 19.00 στην Πλατεία Μικρασιατών στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ