Έρχεται στα Χανιά ο Τάκης Ζαχαράτος με γέλιο, τρέλα και φαντασία: «Να γλεντήσει η ψυχή μας – Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

έρχεται-στα-χανιά-ο-τάκης-ζαχαράτος-με-1491344

Ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και ανυπόμονος για την παρουσία του στα Χανιά και την Κρήτη είναι ο γνωστός καλλιτέχνης και χαρισματικός μίμος Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για την παράσταση «Έλα μεσ’ την αγκαλιά μου» που θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στις 9 και μισή το βράδυ, στο Zarpa Radio 89,6 και την Άννα Παπακωνσταντίνου.

Ο διάσημος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην περιοδεία που αποφάσισε να κάνει στο νησί τελευταία στιγμή αλλά και στην ανάγκη που έχει ο κόσμος στις μέρες μας, να διασκεδάσει και να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας:

«Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην αγκαλιά της Κρήτης. Χαίρομαι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βγω στην σκηνή και να μοιραστούμε αυτή την πολύ όμορφη παράσταση που έχω αγαπήσει τόσο πολύ κι εγώ και ο κόσμος, το «Έλα μεσ’ την αγκαλιά μου» και να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γλεντήσει η ψυχή μας, αυτό θέλω. Και οι καλλιτέχνες έχουν ανάγκη να δώσουν αυτό το δώρο που έχουν από τον Θεό στον κόσμο και είναι η κατάλληλη στιγμή που όλοι πρέπει να είμαστε εκεί για τον κόσμο, γιατί πιεστήκαμε όλοι πολύ και είναι υποχρέωσή μας να είμαστε στην σκηνή αυτή τη στιγμή και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ειδικά φέτος».

Ο Τάκης Ζαχαράτος μπορεί με ιδιαίτερη μαεστρία και ευκολία να προσαρμόσει πρόσωπα της καθημερινότητας, της επικαιρότητας και της πολιτικής σε μοναδικές παραστάσεις, χαρίζοντας ασταμάτητο γέλιο σε όσους τον παρακολουθούν.

«Εγώ είμαι ένας τρελός Πατρινοκεφαλωνίτης, ο οποίος βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Θέλω να έχω στις παραστάσεις και απομιμήσεις και χορό και τραγούδι. Δεν μπορώ να κάθομαι ήσυχος. Είναι μια παράσταση στην οποία μπλέκονται η Ζωζώ Σαπουντζάκη με την κυρία Παγώνη, ο Ερντογάν με τον Μαζωνάκη, ο Μαζωνάκης με τον Μητσοτάκη, ο Μητσοτάκης με τον Μακρόν, Μπριζίτ Μακρόν, οι Αμερικάνικοι πρόεδροι, ο Σασμός με τις Μέλισσες, ο Δούκας με την Μυρσίνη, η Καλλιόπη με τον Μαθιό, η Αγγελική Νικολούλη ανακρίνει την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για την σχέση μυστήριο. Είναι μια παράσταση με τέτοια τρέλα και φαντασία και μένα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί για εμένα είναι σα να την κάνω πρώτη φορά και μου αρέσει και αυτή η εναλλαγή από το τραγούδι στο γέλιο, από το γέλιο στα βίντεο, από τα βίντεο στην σάτιρα. Όλο αυτό που δεν έχει σταματημό με κρατάει σε μια εγρήγορση που μ’ αρέσει πάρα πολύ».

Ο Τάκης Ζαχαράτος με περίσσεια διάθεση και κέφι, δήλωσε πως αισθάνεται ευλογημένος θα καταφέρει να βρεθεί κοντά στο κοινό της Κρήτης και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό πάνω στην σκηνή:

«Είμαι πάρα πολύ τυχερός και χαρούμενος που θα είμαι 24 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, 25 στα Χανιά και 26 στο Ηράκλειο, που μπόρεσα και βρήκα αυτές τις ημερομηνίες και νιώθω ευλογία γιατί πάρα πολύς κόσμος είναι έξω και αποφάσισα λίγο καθυστερημένα να κάνω την περιοδεία και θα είμαι κοντά σας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Μετά την περιοδεία στην Κρήτη, ο Τάκης Ζαχαράτος θα πραγματοποιήσει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Επόμενοι σταθμοί του γνωστού καλλιτέχνη, ο Βόλος, η Λάρισα, η Χαλκιδική. «Ξεκουραζόμαστε λιγάκι τον Αύγουστο και μετά έχουμε Πάτρα και θα τελειώσουμε στο θέατρο Παπάγου περίπου στο τέλος Σεπτεμβρίου».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια και το τι θα κάνει τον χειμώνα, ο ίδιος είπε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει το πρόγραμμα της νέας σεζόν ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις για το τι θα ακολουθήσει.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook