Έρχεται νέο έκτακτο επίδομα 1.150 ευρώ – Δείτε ποιοι το δικαιούνται

έρχεται-νέο-έκτακτο-επίδομα-1-150-ευρώ-δε-768232

Εφάπαξ ενίσχυση με επίδομα της τάξης των 1.150 ευρώ και συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης, πιστοποίησης και εξατομικευμένης συμβουλευτικής προβλέπει το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας για τους «εγκλωβισμένους» εργαζόμενους.

Στο πρόγραμμα για το επίδομα θα ενταχθούν αρχικά 13.400 ωφελούμενοι, οι οποίοι θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση σε οριζόντιες δεξιότητες και γνώσεις, καθώς και εφάπαξ επίδομα και οι σχετικές αιτήσεις έχουν αρχίσει να υποβάλλονται από τις 4 Απριλίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://epiteliki-ergasias.gov.gr, της Ειδικής Υπηρεσίας Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΑΑ.

Ο πρώτος κύκλος της δράσης αφορά εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς και εργαζόμενους που συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν σε τριμερείς συμφιλιωτικές συναντήσεις του Υπουργείου Εργασίας.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται ως συνέχεια των νομοθετικών μας παρεμβάσεων υπέρ των εργαζομένων, της ενίσχυσης του ελεγκτικού έργου του Σ.ΕΠ.Ε. και της αύξησης των τριμερών συναντήσεων του Υπουργείου, με στόχο την προστασία του κόσμου της εργασίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook