«Έρχεται ειδικός νόμος για τους μαϊμού εμβολιασμούς» – Ραγδαίες εξελίξεις μετά το σκάνδαλο

«Ντόμινο» εξελίξεων φαίνεται πως πυροδότησε η υπόθεση της Καρδίτσας και τα όσα συνέβησαν στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, με τους μαϊμού εμβολιασμούς.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μετά από επικοινωνία του με τον Υπουργό Υγείας: «Έρχεται ειδικός νόμος για μαϊμού εμβολιασμούς. Αλλάζει το νομικό πλαίσιο για τους μαϊμού εμβολιασμούς και τις ψεύτικες βεβαιώσεις περί νόσησης».

Θυμίζουμε ότι από χθες που έγινε γνωστή η είδηση, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ζήτησε έρευνα και ενημέρωση της Εισαγγελίας.

Οι αποκαλύψεις άλλωστε ήταν εξοργιστικές. Άνθρωποι που δεν έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, εμφανίζονταν ως εμβολιασμένοι. Εμβόλια έκαναν φτερά…

Πρωταγωνίστρια είναι μία διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας που κατηγορείται ότι έμπαινε στο σύστημα εμβολιασμών και τσέκαρε ότι έκαναν εμβόλιο για τον κορονοϊό, άτομα που ποτέ δεν είχαν εμφανιστεί στο εμβολιαστικό κέντρο.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Αλήθεια», αναφέρουν ότι η υπάλληλος, όταν ήταν στην βάρδια της, είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη συγκεκριμένης γιατρού και με τους κωδικούς της, έμπαινε παράνομα στο σύστημα εμβολιασμών. Η υπόθεση όμως αποκαλύφθηκε διότι βρέθηκαν έγγραφα που έπρεπε να συμπληρώνει ο κάθε εμβολιασμένος και να υπογράφονται από γιατρό. Αυτά τα έγγραφα δεν είχαν υπογραφή και σφραγίδα γιατρού.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Πλεύρης είπε ότι “επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την Εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.”

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά, Παναγιώτης Λαγούριας, επιβεβαίωσε το θέμα στο newsit.gr και διευκρίνισε: «Διαπιστώθηκαν κάποιες παρατυπίες. Δεν γνωρίζουμε αν έγιναν από ένα ή δύο άτομα. Βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες. Ελέγχονται όλα τα έγγραφα διότι στο Κέντρο Υγείας έχουν γίνει πάνω από 45.000 εμβολιασμοί. Θα ελεγχθούν όλα και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει γίνει»…

newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑφγανιστάν: Βίαια επεισόδια σε διαδήλωση στην Καμπούλ υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών
Επόμενο άρθροΟ Θάνος Πλεύρης ανήκει πλέον στη ΝΔ, αλλά παραμένει ΛΑΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ