Επτά περιοχές του γυναικείου σώματος που οι άντρες λατρεύουν, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός μας

επτά-περιοχές-του-γυναικείου-σώματος-1315641

Πόσες γυναίκες έχουμε ταλαιπωρηθεί με δίαιτες, εξαντλητική άσκηση, ασφυκτικούς κορσέδες, ακόμα και πλαστικές επεμβάσεις στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στο πρότυπο του «τέλειου σώματος», όπως τουλάχιστον το έχουμε στο μυαλό μας; Αν όμως βασικό ζητούμενό μας είναι να είμαστε ελκυστικές στους άντρες, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πολλές φορές τούς γοητεύουν κάποια σημεία που δεν έχουν και τόση σχέση με τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά μας.

Όπως τα παρακάτω:

Τα μαλλιά μας: Ειδικά όταν είναι φρεσκολουσμένα, ευωδιάζουν καθαριότητα και είναι απαλά στην υφή.

Τα μάτια μας: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα σταθερό βλέμμα, ιδιαίτερα όταν εκπέμπει λάμψη, ερωτική επιθυμία και ευφυΐα.

Οι καμπύλες μας: Οι στρογγυλοί γλουτοί μας, οι ώμοι μας, ό,τι προσφέρεται για χάδι και δίνει πλαστικότητα στο σώμα μας ίσως εμείς το έχουμε υποτιμήσει αλλά οι άντρες το λατρεύουν – ακόμα και αν δεν μας το λένε ξεκάθαρα.

Το στήθος: Θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία με τις καμπύλες, αλλά αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Είτε χωράει άνετα μέσα σε μια αντρική παλάμη είτε εκείνη μπορεί να αγγίξει μόνο ένα μικρό μέρος του, γίνεται πάντα αντικείμενο θαυμασμού και απόλαυσης από τον παρτενέρ μας. (Και, μετά το σεξ, μαξιλάρι.)

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook