Επτά fashion items που πρέπει να έχεις στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

επτά-fashion-items-που-πρέπει-να-έχεις-στη-φθινοπω-1280994

Στην ντουλάπα μας υπάρχουν πάντα κάποια βασικά κομμάτια, που όλες ξέρουμε πως θα φορέσουμε στην αρχή κάθε νέας σεζόν, ανεξάρτητα από τις τάσεις. Την άνοιξη, η λίστα περιλαμβάνει φορέματα και sneakers και το καλοκαίρι λευκά tops και λινά ρούχα.

Τον χειμώνα, από την άλλη, η λίστα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ζεστό παλτό και ψηλές μπότες. Και το φθινόπωρο, φυσικά, έρχεται με τα δικά του απαραίτητα fashion items και συγκεκριμένα όλα αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω.

Ποιο είναι το κλειδί για να έχεις μια επιτυχημένη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Τις περισσότερες φορές τα trends έρχονται και φεύγουν σε κάθε νέα σεζόν. Πάντα, όμως, (και ευτυχώς) υπάρχουν κάποια βασικά, διαχρονικά κομμάτια, που θα μείνουν για πάντα στη «μόδα».

Το κλειδί, λοιπόν, είναι να καταφέρεις να βρεις τη σωστή ισορροπία μεταξύ των τωρινών trendy ρούχων και των never-date basics. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κάθε σύνολο που θα φορέσεις θα είναι διαχρονικό και όχι πολύ trend-specific.

Για να πάμε να τα δούμε…

Cosy Cardigans

Επίλεξε μια χοντρή πλεκτή ζακέτα για μια κλασική εμφάνιση, ή μία με γιακά αν ψάχνεις κάτι πιο trendy.

Classic Jeans

Οποιοδήποτε jean μπορεί να θεωρηθεί κλασικό, αρκεί να επιλέξεις αποχρώσεις που δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα.

Καμπαρντίνες

Όλες θα πρέπει να διαθέτουν μια κλασική καμπαρντίνα στην γκαρνταρόμπα τους, και αν πρόκειται να αγοράσεις μια καινούργια, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την αρχή του φθινοπώρου.

Flat Μπότες

Χωρίς αυτά τα παπούτσια δεν θα μπορέσεις να ζήσεις τους φθινοπωρινούς μήνες.

Πλεκτά Φορέματα

Οι τάσεις στα φορέματα έρχονται και φεύγουν, αλλά τα πλεκτά κομμάτια θα είναι πάντα στη μόδα τους φθινοπωρινούς μήνες. Η μόνη μου απαίτηση όταν τα ψωνίζω είναι να ταιριάζουν με τις μπότες και τα mules μου.

Shoulder Bags

Οι τσάντες ώμου εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς!

Anything Leather

Το δέρμα είναι για το φθινόπωρο αυτό που είναι το λινό για το καλοκαίρι και μου αρέσει να σκέφτομαι νέους τρόπους να το φορέσω.

Πηγή: teen.queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook