Επιβεβαιώθηκε! Η Ντόρα κάνει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα Χανιά

επιβεβαιώθηκε-η-ντόρα-κάνει-τα-ψηφοδέ-1531174

Ήταν αποκαλόκαιρο, λίγο μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη «έδινε» στον διαδικτυακό «αέρα» του zarpanews.gr το όνομα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ως κλεισμένο για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά…

3,5 μήνες μετά, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με ανάρτηση στα σόσιαλ…

«Η απόφαση του Πρωθυπουργού, μετά από τη συνάντησή μας στο Μέγαρο Μαξίμου, να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά με γεμίζει αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκείνον, τη μεγάλη μας παράταξη και όλους εσάς.» γράφει ο Αλέξανδρος σε γραπτή ανακοίνωση….

«Απόφαση του Πρωθυπουργού»;

Μην παίρνεις κι όρκο Αλέξανδρε…

Είναι γνωστό άλλωστε ποιος κάνει το παιχνίδι στα Χανιά.

Και όποιος είχε αμφιβολίες, μετά από αυτό, μπορεί να είναι σίγουρος.

Εξάλλου η ξεχωριστή και μοναδική ανακοίνωση του Μαρκογιαννάκη, πρώτα από την Μπακογιάννη και μετά με την «βούλα» του Μητσοτάκη, σημαίνει πολλά και το μήνυμα προς τους δύο έτερους εν ενεργεία βουλευτές είναι σαφέστατο.

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “Επιβεβαιώθηκε! Η Ντόρα κάνει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα Χανιά

  1. Τους ζαίους τι τους νοιάζει πως διαλέγουν τους υποψήφιους στη ΝΔ; Κοιτάξτε να βρείτε κανέναν άλλον γιατί με Πολάκη μόνο θα σας περάσει η ΝΔ μέχρι και στα Χανιά που είναι υποτίθεται και το προπύργιό σας.

  2. Έχουμε βαρεθεί το βουλευτιλίκι απο πάτερα σε γιο .. και τι πατέρα … ευτυχώς για εμάς τους δεξιούς ο Τζήμερος είναι μια καλή διέξοδος για να μην πάει τζάμπα η ψήφος μας.
    Σύριζα δοκιμασμένα σάπια φρούτα ΠΑΣΟΚ μούχλα και σαπίλα διαχρονική όποτε μένουμε δεξιά και λιγο πιο δεξια απο την δεξια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook