Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλη εταιρία των Χανίων – Περιμένουν οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση

επιβεβαιωμένο-κρούσμα-κορονοϊού-σε-μ-959739
φωτογραφία αρχείου

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα μιας εργαζόμενης σε μεγάλη εταιρία των Χανίων που δραστηριοποιείται και πανελλαδικά, σε τεστ που της έγινε για κορονοϊό.

Η 43χρονη γυναίκα είχε νοιώσει τις τελευταίες ημέρες μια αδιαθεσία στην υγεία της και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χανίων, υποπτευόμενη ότι ενδεχομένως νοσεί από την Covid-19. Από το νοσοκομείο έκριναν ότι θα έπρεπε πρώτα να παραμείνει για λίγες μέρες σε απομόνωση ώστε να δει πως θα εξελιχθεί η υγεία της και μόλις τις τελευταίες μέρες της έγινε τελικά το τεστ για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα που να επιβεβαιώνουν την αρχική υποψία της.

Ευτυχώς, για την ώρα η κατάστασή της υγείας της δεν φαίνεται να παρουσιάζει ανησυχία, με την 43χρονη να παραμένει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι συνάδελφοι της εργαζόμενοι στην εταιρία, αφού όπως αναφέρουν δεν τους έχει γίνει κάποια κρούση για τεστ, ούτε έχουν ενημερωθεί επίσημα από την εταιρία.

Πηγές από την εταιρία, ξεκαθαρίζουν πάντως ότι τηρήθηκαν και εξακολουθούν να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ από σήμερα προχωρούν και σε προληπτικές απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις που εδράζει. Μάλιστα, είπαν ότι οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ήταν σαφείς και περιμένουν πως θα χειριστούν τα ειδικά κλιμάκια την ιχνηλάτηση για τις στενές επαφές της εργαζόμενης, κάτι που ωστόσο δεν έχει γίνει προς το παρόν, όπως λένε οι εργαζόμενοι.

Πάντως, οι υπεύθυνοι είναι γενικά καθησυχαστικοί, αφού εκτιμούν πως με το να βρίσκεται από την αρχή σε περιορισμό η γυναίκα, ενδεχομένως δεν υπάρχει μεγάλο ζήτημα αφού δεν είχε αυξημένες επαφές με κόσμο και συναδέλφους της μέσα στην εταιρία.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλη εταιρία των Χανίων – Περιμένουν οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση

  1. Οτι και να κάνουμε,αργά η γρήγορα όλοι θα την περάσουμε κι αυτήν την γρίπη οπότε πανικός και lock down δεν είναι λύση… Τότε σίγουρα θα πεθάνουμε από ανεργία και κατάθλιψη.
    Το καλό είναι ότι φαίνεται πως εδώ στην Κρήτη την περνάμε με ήπια συμπτώματα ίσως λόγω κλίματος και διατροφής.
    Ας προσέξουμε και ας μην αρχίσουμε τα «Έλα μωρέ εμάς επαε δεν μας πιάνει»

  2. Και μετά τις μασκούλες λόγω των «πολλών»..κρουσμάτων (!) της Κρήτης, ακολουθούν τα φέσια μιάς και οι Τούρκοι όλο και την κοντοζυγώνουν…με τους κυβερνώντες να λένε ευθαρσώς ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ τι κάνουν οι Τούρκοι στο…Αιγαίο!!!

  3. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΡΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΤΕ ΤΕΣΤ ,ΟΥΤΕ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΤΙΠΟΤΑ. ΠρΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ; ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook