Επιβάτης γρονθοκοπεί πισώπλατα αεροσυνοδό επειδή του αρνήθηκε μια κούπα καφέ | Video

επιβάτης-γρονθοκοπεί-πισώπλατα-αερο-1531674

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας μέσα σε αεροπλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σε νέο βίντεο διακρίνεται ένας επιβάτης της American Airlines να επιτίθεται πισώπλατα σε ανυποψίαστο αεροσυνοδό επειδή του αρνήθηκαν ένα φλιτζάνι καφέ.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η dailymail, συνέβη στην πτήση 377 από το Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο προς το Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας 33χρονος επιβάτης άρχισε να μουρμουρίζει για “δολοφόνους” στο αεροπλάνο και στη συνέχεια φέρεται να ψιθύρισε: “Υπάρχουν 10 δολοφόνοι στο αεροπλάνο”.

Σε εκείνο το σημείο, μια γυναίκα αεροσυνοδός φέρεται να του έκανε παρατηρήσεις για να σταματήσει, ενώ ένας συνάδελφος της πλησίασε για να βοηθήσει την κατάσταση. Ο επιβάτης τότε ζήτησε ένα φλιτζάνι καφέ και να χρησιμοποιήσει το μπάνιο της πρώτης θέσης. Οι δύο αεροσυνοδοί αρνήθηκαν, καθώς ο επιβάτης ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και στέκονταν όρθιος χωρίς να ακούει τις οδηγίες τους.

Οι τρεις τους φαίνεται να ανταλλάσσουν λόγια σε μια προφανώς τεταμένη συνάντηση με τον αεροσυνοδό να ρωτά δύο φορές τον επιβάτη: “Με απειλείτε;”.

Ο επιβάτης να φαίνεται να ψιθυρίζει κάτι στον αεροσυνοδό με αποτέλεσμα ο αεροσυνοδός να του πει: “Εντάξει, αυτό ήταν”, πριν γυρίσει την πλάτη του για να απομακρυνθεί από τον επιβάτη.

Τότε ο 33χρονος του επιτίθεται πισώπλατα, γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι

“Ω, Θεέ μου!” ακούγεται ένας επιβάτης να φωνάζει μέσα στο χάος που προκύπτει ‘Τι κάνεις”; φωνάζει στον 33χρονο δράστη της επίθεσης.

Μέσα στην αναστάτωση που ακολούθησε, ο αεροσυνοδός που δέχτηκε την επίθεση φαίνεται να βγάζει ένα τηλέφωνο για να καλέσει πιθανώς τις αρχές, καθώς ο δράστης κάνει πίσω, ενώ φαίνεται να χαμογελά, επιστρέφοντας στη θέση του. Την ίδια ώρα ένα άλλο μέλος του πληρώματος φαίνεται να σπεύδει να πάρει ένα ζευγάρι ειδικές χειροπέδες.

Συμπτωματικά, στο αεροπλάνο επέβαινε επίσης ένας παραγωγός του CBS San Diego που συνεργάζεται με το KFMB-TV, ο οποίος δήλωσε ότι οι επιβάτες «βοήθησαν να συγκρατηθεί» ο ύποπτος, καθώς οι υπάλληλοι τον έδεσαν στο κάθισμά του με χειροπέδες flex, μια συσκευή που μοιάζει με φερμουάρ και χρησιμοποιείται από τις αεροπορικές εταιρείες για την κράτηση των επιβατών.

Ένα ξεχωριστό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους εργαζόμενους στο αεροπλάνο να επιδίδονται σε αυτή την πράξη, ενώ οι επιβάτες παρακολουθούν με δέος.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στη συνέχεια από την αστυνομία του αεροδρομίου του Λος Άντζελες μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, και έκτοτε κρατείται εν αναμονή της έρευνας για το περιστατικό – η οποία θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για ομοσπονδιακό έγκλημα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook