Επιβάτης αεροπλάνου βγήκε θετική στον κορονοϊό και την έβαλαν καραντίνα… στην τουαλέτα

επιβάτης-αεροπλάνου-βγήκε-θετική-στο-1347747

Μια μοναδική… εμπειρία είχε επιβάτης πτήσης, που βγήκε θετική στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η δασκάλα από το Σικάγο, ήταν στο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Ισλανδία, με σκοπό να απολαύσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Όμως τα πράγματα πήραν μια τουλάχιστον απρόσμενη τροπή.

Η Marisa Fotieo, αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα στην τουαλέτα του αεροπλάνου για 4 ώρες, αφού έκανε τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βρήκε θετικό.

Η περιπέτεια ξεκίνησε όταν παρατήρησε κάποια ύποπτα συμπτώματα πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, όπως πονόλαιμο. Ευτυχώς, είχε στην τσάντα της μερικά rapid test και αποφάσισε να κάνει ένα στην τουαλέτα του αεροσκάφους. Μέσα σε λίγα λεπτά οι φόβοι της έγιναν πραγματικότητα.

“Αμέσως ενημέρωσα την αεροσυνοδό, η οποία ενήργησε άμεσα και καθώς δεν υπήρχαν αρκετές ελεύθερες θέσεις στο αεροσκάφος για να απομονωθώ όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα, προσφέρθηκα να μείνω στην τουαλέτα” περιέγραψε.

“Δεν πιστεύω ότι πέρασα 4 ώρες στην τουαλέτα, αλλά πρέπει να κάνεις ό,τι είναι αναγκαίο” σημείωσε.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz

Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό σταθμό η Fotieo, διευκρίνισε ότι πρότεινε να μείνει στην τουαλέτα για να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των υπόλοιπων επιβατών.

Το βίντεο της στο TikTok, μέσα από την τουαλέτα του αεροπλάνου, έγινε viral και μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια views.

Σύμφωνα με το NBC News, ο πατέρας και ο αδελφός της γυναίκας, βρίσκονταν επίσης στην πτήση, αλλά βρήκαν οι δύο αρνητικοί στον κορονοϊό. Η γυναίκα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για 10 ημέρες στο Ρέικιαβικ.

Φυσικά ανεβάζει διάφορα βίντεο από την καραντίνα της στο ξενοδοχείο:

@marisaefotieo Reply to @brokenarrowhot1 #greenscreenvideo well, I call BS on YOUR BS? #fyp #viralvideo #fypage #omicron #icelandadventure #quarantine #winterbreak ♬ original sound – Marisa

@marisaefotieo Its 1:14am…? ? #fyp #luxurylife #quarantine #omicron #viralvideo #fypage #icelandadventure #onfire #imsolucky ♬ original sound – Marisa

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook