Επιτυχείς τερματισμοί για Χανιώτες στον αγώνα Ironman στην Ιταλία – Η Μανια Μπικώφ έχει τους περισσότερους στην Ελλάδα!

επιτυχείς-τερματισμοί-για-χανιώτες-σ-927004

Το Σάββατο 21.9.19 στον αγώνα Ironman, στην Emilia-Romagna της Ιταλίας αγωνίστηκε η Μάνια Μπικώφ, η οποία τερμάτισε επιτυχώς μετά απο 12 ώρες και 28 λεπτά κατακτώντας την 17η θέση στην κατηγορία της.

Την επόμενη μέρα 22.9.29 τερμάτισε τον αγώνα και ο σύζυγός της Μάνιας Σπύρος Μητριτσάκης και οι αθλητές Σταύρος Χριστοφιλόπουλος, Δημήτρης Βέργας, Ζαχαρίας Λιονάκης και Ιωάννης Ηλιάκης.

Ένας αγώνας Ironman αποτελείται απο 3.8 χιλιόμετρα κολύμβηση, 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και το τρέξιμο 42 χιλιόμετρα. Η Μάνια Μπικώφ και η Πασχαλίνα Λίουτα είναι οι Ελληνίδες με τους περισσότερους τερματισμούς σε αυτήν την απόσταση στη χώρα μας.Η Μάνια αναφέρει ότι με αφορμή και την παγκόσμια μέρα γυναικείου καρκίνου που ήταν την ίδια μέρα με τον αγώνα ότι πηρε την απόφαση για τη συμμετοχή της, τον Φεβρουάριο του 2019 μετά απο ολική υστερεκτομή λόγω θετικής βιοψίας σε όγκο της ωοθήκης και με αφορμή τους αφόρητους πόνους που βίωνε.

Ο στόχος που χρειαζόταν ήταν η γραμμή εκκίνησης ενός αγώνα Ironman, η οποία προαπαιτεί μεγάλη θέληση και προσπάθεια. H Μάνια συμμετείχε στον αγώνα ως πρεσβειρα για την Εριφύλη, τον Κ.Ε.Φ.Ι.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΙΑΤΡΩΝ και το ESGO Engage, για κάθε γυναίκα που πέρασε από τη νόσο ή παλεύει με αυτήν και αναφέρει:

«Κοιτώντας κατάματα τον καρκίνο και την ίδια στιγμή εσένα, να ξέρεις.. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΉ!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook