Επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στα γραφεία της Motor Oil – Τι αναφέρεται στην προκήρυξη

Επίθεση στην είσοδο του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Motor Oil, στην περιοχή του Αμαρουσίου, προέβη την Τρίτη ομάδα μελών του «Ρουβίκωνα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αναρχικής συλλογικότητας, η επίθεση έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πρόσφατα εργατικά ατυχήματα σε επιχειρήσεις του ομίλου.

Οι δράστες φέρεται να προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, με τις αστυνομικές αρχές να εντοπίζουν στο σημείο αρκετές βαριοπούλες, τις οποίες φέρεται να παράτησαν οι ύποπτοι.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» έδρασαν πολύ γρήγορα και τράπηκαν σε φυγή, προτού φθάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Για εμάς που βρισκόμαστε στην αντίπαλη πλευρά της κάθε “οικογένειας Βαρδινογιάννη” τα βάσανα των ανθρώπων της τάξης μας δεν είναι ρουτίνα αλλά αιτία αγώνα» αναφέρεται στην προκήρυξη που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.
Και προστίθεται: «Για εμάς η εθνική αστική τάξη όπως και το διεθνές κεφάλαιο δεν είναι άλλο από παράσιτα στο σώμα της κοινωνίας. Παράσιτα που μας απομυζούν, παράσιτα που μας κυβερνούν, παράσιτα που για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους μας σκοτώνουν».

Πηγή: sputniknews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ