Επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου

επίθεση-ρουβίκωνα-στο-δημαρχείο-αλίμ-781073

Επίθεση στο δημαρχείο του Αλίμου πραγματοποίησε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» νωρίς, γύρω στις 6,  το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, δέκα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν με μηχανές στο δημαρχείο Αλίμου, πέταξαν πέτρες και μπογιές και αποχώρησαν.

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γνωστοποιείται πως η επίθεση έγινε από τα μέλη του Ρουβίκωνα για τον θάνατο του οδηγού απορριμματοφόρου στις 16 του Νοέμβρη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά οι λόγοι που η αναρχική συλλογικότητα επιτέθηκε στο δημαρχείο, καταγγέλλοντας ότι «οι 6 μηνες ή οι 8 μήνες συμβάσεις είναι παγιωμένο καθεστώς σε όλους τους δήμους και πως το προσωπικό είναι μόνιμα ελλιπές».

«Η αδιαφορία δημαρχαίων και λοιπών παρατρεχάμενων για την ασφάλεια ή τις συνθήκες δουλειάς είναι κανόνας στους περισσότερους δήμους, χωρίς ο Αλιμος να αποτελεί εξαίρεση», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Επίσης αναφέρεται ότι «η σημερινή ενέργεια μας εντάσσεται στην 1η παγκόσμια ημέρα δράσης στην οποία συμμετέχουμε μαζί με άλλες αναρχικές, αυτόνομες & αντιεξουσιαστικές ομάδες από 15 χώρες, σε πάνω από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook