Eπίθεση με βιτριόλι: Το ντοκιμαντέρ που «ενέπνευσε» την κατηγορούμενη

eπίθεση-με-βιτριόλι-το-ντοκιμαντέρ-που-1299353

Η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, την ώρα της απολογίας της ενώπιον των δικαστών, δήλωσε πως «εμπνεύστηκε» τον τρόπο της επίθεσης και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει βιτριόλι, εξαιτίας ενός ντοκιμαντέρ.

Πρόκειται για την ιστορία της Ναόμι Όνι, που δέχθηκε επίθεση το 2012 στη Βρετανία, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της.

«Θέλω να καταλάβουν τον πόνο που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου. Ελπίζω να μην το κάνουν σε κανέναν άλλον», δήλωσε η Ναόμι για τους λόγους που δέχτηκε να μιλήσει δημόσια για την τραγωδία που έζησε.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Real Stories», περιέγραψε τι έζησε τη νύχτα της επίθεσης: «Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι ότι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω».

Η Ναόμι δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να της είχε κάνει κάτι τέτοιο.

«Ήμουν 20 ετών, όταν δέχτηκα την επίθεση. Δεν ξέρεις τίποτα όταν είσαι 20. Είσαι τόσο αφελής, που δεν μπορείς να σκεφτείς ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει το χειρότερο σε σένα», ανέφερε.

Η κατηγορούμενη, πάντως, με το όνομα «Μαίρη», αρνήθηκε ότι σχεδίαζε να επιτεθεί στη Ναόμι με βιτριόλι:

– Είπε ότι είχατε ένα τσακωμό, κατά τον οποίο της είπατε ότι θέλετε να της ρίξετε βιτριόλι.

– Βιτριόλι; Όχι.

Παιδική φίλη η δράστρια

Όπως και στην περίπτωση της 36χρονης κατηγορούμενης, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, έτσι και στην υπόθεση της Ναόμι Όνι, δράστης ήταν μια γυναίκα και γνωστή του θύματος.

Η Ναόμι είχε δεχθεί επίθεση από μια παιδική της φίλη, γιατί την ζήλευε. Αιτία ήταν το γεγονός ότι την θεωρούσε πιο… όμορφη από την ίδια!

«Πάντα θεωρούσα ότι ήταν ένα όμορφο κορίτσι, αλλά αυτή δεν ένιωθε έτσι», δήλωσε η Ναόμι, που είπε πως, όταν είδε το τραυματισμένο πρόσωπό της στον καθρέφτη, ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Ήμουν τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι νόμιζα πως ήξερα κάποιον για 10 χρόνια και, τελικά, συνειδητοποίησα πως τον ήξερα καθόλου», τόνισε η Ναόμι, που δέχτηκε στην πιο τρυφερή ηλικία, των 20 χρόνων, την πιο σκληρή και αποτρόπαια επίθεση.

Το κοινό σημείο των δύο δραστριών

Τόσο η 36χρονη Έφη που επιτέθηκε στην Ιωάννα, όσο και η Μαίρη που επιτέθηκε στη Ναόμι, παρακολουθούσαν το θύμα τους.

Τη Μαίρη, την πρόδωσε η τσάντα της, καθώς κρατούσε την ίδια τσάντα και στην επίθεση, και την ημέρα που ανακρίθηκε, καθώς επίσης και κάποια στοιχεία από το κινητό της.

Οι συμπτώσεις, μάλιστα, γίνονται όλο και περισσότερες.

Η δράστρια της επίθεσης στη Ναόμι Όνι φαίνεται πως είχε εμπνευστεί από την επίθεση στην Katie Piper το 2008, καθώς η Όνι ήξερε πως η παιδική της φίλη είχε συγκλονιστεί από το περιστατικό.

Με τον ίδιο τρόπο, η 36χρονη κατηγορούμενη, Έφη Κακαράτζουλα, αποφάσισε να ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμπνευσμένη από την επίθεση που δέχτηκε η Ναόμι.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook