Επίθεση με βιτριόλι: «Τέρας, τέρας όρθιο» φώναζαν συγγενείς της Ιωάννας – Επιστρέφει στη φυλακή η 35χρονη

επίθεση-με-βιτριόλι-τέρας-τέρας-όρθι-1290673

Στην φυλακή θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της έφεσής της η Έφη Κακαράντζουλα καθώς το δικαστήριο είπε «όχι» στο αίτημα της για αναστολή στην έφεση. Οι δικαστές, οι οποίοι έκριναν ομόφωνα ένοχη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, την κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απείθεια και της επέβαλαν, κατά συγχώνευση, ποινή κάθειρξης 15 ετών και 3 μηνών, υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Ο εισαγγελικός λειτουργός πρότεινε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση καθώς κατά την άποψη του η 36χρονη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει και άλλα συναφή αδικήματα.

«Λαμβάνοντας υπόψη της φύσεως και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της δράσης της κατηγορούμενης, και συγκεκριμένα την κατόπτευση των χώρων, την παραλλαγή της εμφάνισης της και την πλήρη αδιαφορία για τη ζωή τη παθούσας, κυρίως λαμβανομένου ότι δεν πιστεύει ακόμα και σήμερα τις διαβεβαιώσεις της παθούσας ότι δεν είχε σχέση με το Νώντα φρονώ ότι είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια, και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει συναφή αδικήματα. Η έφεση δεν θα πρέπει να έχει αναστέλλουσα δύναμη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε ενώ η κατηγορούμενη δεν αντέδρασε την στιγμή που συνοδευόμενη από αστυνομικούς αποχωρούσε από την αίθουσα και πρόσωπα από το περιβάλλον της Ιωάννας Παλιοσπύρου της φώναξαν: «Τέρας, τέρας όρθιο».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook