Επίθεση με βιτριόλι: Στη τελική ευθεία οι έρευνες – Ύποπτες πέντε γυναίκες

επίθεση-με-βιτριόλι-στη-τελική-ευθεία-1045024

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροφορομένης δράστιδας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία, ενώ στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται, πλέον, πέντε γυναίκες, σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, περιμένουν από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης στην άτυχη γυναίκα, την ώρα που περίμενε το ασανσέρ στο κτήριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως. Τα αποτελέσματα από αυτές τις σαρώσεις αναμένεται να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που επεξεργάζεται όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει ληφθεί, όχι μόνο από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της επίθεσης, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα όταν εμφανίζεται μία ύποπτη γυναίκα. Στη συνέχεια, αστυνομικοί θα τη δείξουν στο θύμα μήπως μπορέσει να την αναγνωρίσει.

Καταθέτει ξανά η 34χρονη

Σημειώνεται, ότι κλιμάκιο αστυνομικών επισκέφθηκε χθες, Κυριακή για ακόμη μία φορά, την άτυχη γυναίκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Η 34χρονη δεν μπόρεσε να θυμηθεί κάτι παραπάνω από όσα έχει καταθέσει έως τώρα.

Σήμερα, Δευτέρα αναμένεται να την επισκεφθούν εκ νέου αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, ενώ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΕΛΑΣ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook