Επίθεση με βιτριόλι: “Η γυναίκα με τα μαύρα μπορεί να εκτελούσε συμβόλαιο” – “Βόμβα” από τον δικηγόρο της Ιωάννας | Video

Μια νέα εκδοχή φαίνεται πως βάζει στο τραπέζι ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, σχετικά με τα αίτια της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε έξω από τον χώρο εργασίας της.

“Δεν είναι απίθανο να είναι ένα συμβόλαιο, το οποίο να είχε εκτελεστεί από μια γυναίκα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση”, είπε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας σε εκπομπή του Open

“Σε άλλη μία πεντάλεπτη συζήτηση που είχα με την Ιωάννα, μου είπε ότι δεν είχε με κανέναν καμία διαφορά. Δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ποιος μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης ο κ. Λύτρας σημείωσε: “Από το περιβάλλον της δεν μπορούμε να πάρουμε καμία πληροφορία. Δεν ξέρουν κάτι ούτε ο πατέρας της, ούτε η μητέρα της αλλά ούτε και ο αδερφός της. Από το οικογενειακό περιβάλλον της λένε ότι ουδέποτε τους είχε διαμαρτυρηθεί πως είχε το παραμικρό πρόβλημα”.

“Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε περίπτωση”, είπε και πρόσθεσε: “Πάντως, γνώριζε τον χώρο. Τα δεδομένα είναι ότι η δράστης ή πήρε πληροφορία από κάποιον που γνώριζε ή περίμενε να δει αν θα είναι μόνη γνωρίζοντας τι ώρα πάει στη δουλειά της και έπραξε το έγκλημα. Αν δεν ήταν μόνη της, το έγκλημα θα γινόταν κάποια άλλη μέρα”, ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας, είπε: “Φαινομενικά ήταν μια εύκολη περίπτωση, υπήρχαν κάμερες. Αποδεικνύεται πάντως ότι δεν είναι τόσο εύκολη η υπόθεση αλλά θα φροντίσουμε για την εξιχνίασή της”.

thetoc.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το βιτριόλι είναι το όπλο της ερωτικής αντιζηλίας και εκδίκησης. Όσο και να προσπαθούν να παραπλανήσουν τις αρχές τόσο πιο πολύ αυξάνουν τις υποψίες. Αφήστε τις θεωρίες και ας ρωτήσει η αστυνομία την κοπέλα αν θέλει να διευκολυνθεί το έγκλημα γιατί μάλλον η διαλεύκανση θα είναι πιο οδυνηρή από το έγκλημα ξεσκεπάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν πρέπει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ