Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη – Αμίλητη στον ανακριτή

επίθεση-με-βιτριόλι-προφυλακίστηκε-η-35-1057855

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας με την κατηγορούμενη να τηρεί ενώπιον του ανακριτή το δικαίωμα της σιωπής.

Η κατηγορούμενη έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί και η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε»

Τι έδειξε το κινητό της 35χρονης

Την ίδια ώρα η έρευνα των αστυνομικών της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έδειξε ότι η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019.

Συγκεκριμένα τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη, αρκετά καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.

Μάλιστα, οι λήψεις είναι νυχτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο, αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας και η πινακίδα του ταξί

Στο κινητό της σατανικής γυναίκας βρέθηκαν, επίσης, αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram. Κάτι που δείχνει ότι η Έφη είχε εμμονή μαζί της.

Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» κοπιάροντας από την εμφάνιση μέχρι τη ζωή της.

Παράλληλα, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.

Τα συγκεκριμένα screenshots έχουν ώρα περίπου 10 το πρωί, λίγο δηλαδή πριν την άφιξή της στο Παγκράτι την πρώτη μέρα που δεν κατάφερε να επιτεθεί.

Πρωτο Θεμα

One thought on “Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη – Αμίλητη στον ανακριτή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook