Επίθεση με βιτριόλι: Πότε η Ιωάννα θα βγάλει τη μάσκα αποκατάστασης

επίθεση-με-βιτριόλι-πότε-η-ιωάννα-θα-βγ-1283015

Το πανελλήνιο υποκλίθηκε χθες Τετάρτη 15/9 στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μου εμφανίστηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, εκεί όπου ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου του 2021 από την 36χρονη Έφη Κακαρατζούλα.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, κα. Μαρία Καλοφώνου, που φροντίζει εδώ και 1,5 χρόνο την άτυχη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, έκανε λόγο για ένα έξυπνο και αξιοπρεπές άτομο, ενώ μίλησε για τη δύναμη ψυχής της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε χθες στο Δικαστήριο.

Για την παρουσία της Ιωάννας χθες στο Δικαστήριο, η κα Καλοφώνου είπε πως είχε ανησυχία σαν γιατρός, για το στρες στο οποίο υπόκειται η Ιωάννα. «Το στρες πάντα σωματοποιείται στο δέρμα και σε όλα τα όργανα. Ανησυχούμε αλλά θεωρώ πως είναι δικαίωμά της, να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Δείχνει το χαρακτήρα και τη δύναμή της», είπε για τη παρουσία της κοπέλας.

«Η Ιωάννα έχει εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Εστιάζουμε περισσότερο στο πρόσωπο αλλά έχει κάψει επίσης το τριχωτό της κεφαλής, τη ράχη, τον θώρακα, τον κορμό και τα χέρια. Στους μηρούς έχουμε πάρει εμείς μοσχεύματα. Στην ουσία, από τα γόνατα και κάτω έχει υγιές δέρμα η Ιωάννα», είπε η πλαστική χειρουργός.

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το δέρμα ναι μεν δεν έχει ανοιχτές πληγές αλλά ποτέ δεν θα είναι ένα δέρμα φυσιολογικό». Πρόσθεσε ότι η κίνηση τη δυσκολεύει και η πίεση την πονάει σε σημεία που οι ουλές είναι υπερτροφικές.

«Η Ιωάννα έχει καταβάλει μια υπερπροσπάθεια για να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο. Είναι όμως ο χαρακτήρας της τέτοιος που το κάνει να φαίνεται σαν κάτι απλό, που όμως δεν είναι», είπε στη συνέχεια η κα. Καλοφώνου για τη παρουσία της άτυχης Ιωάννας στο Δικαστήριο.

Τόνισε ότι η Ιωάννα έχει κάνει έως τώρα 9 χειρουργεία και θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Για το πότε η Ιωάννα θα βγάλει τη μάσκα αποκατάστασης, η κα. Καλοφώνου υπογράμμισε: «Κάθε περιστατικό που έχει ουλές, ειδικά μετεγκαυματικές, έχει τη τάση αυτές τις ουλές να τις υπερτρέφει, δηλαδή να φουσκώνουν. Αυτό που κάνει η μάσκα, είναι να πιέζει έτσι ώστε να είναι πιο επίπεδες και αν έχουν καλύτερη εξέλιξη. Δεν φοράει τη μάσκα για να κρυφτεί αλλά γιατί πρέπει να τη φοράει. Δεν είναι κάλυψη αισθητική. Θα συνεχίσει να τη φοράει για ένα βάθος απροσδιόριστου χρόνου».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook